28.11.2010

Aloe Fleur de Jouvence - moderne hudpleje


I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. 
Få kundelogin til webshoppen på dette link
Priser oplyses også på tlf. 23 30 71 99.


Fleur de Jouvence - ungdommens blomst - er et komplet ansigtspleje program for den kræsne kvinde. Den eksklusive opbevaringsboks i sort indeholder seks skønne hudplejeprodukter samt ske, blandeskål og maskepåføringsbørste.
Serien er parabenefri.

De seks produkter i sættet er flg.:

Rehydrating Toner, skintonic eller ansigtsvand. Rehydrating Toner er et alkoholfrit produkt, som ikke udtørrer huden. Toneren indeholder Aloe Vera gel, troldhassel samt ekstrakt fra citron, agurk, padderok, kamille og rosmarin. Desuden indgår kollagen og allantoin, som opbygger hudcellerne.

Exfoliating Cleanser, rensemælk. Exfoliating Cleanser er fremstillet af hudplejende ingredienser og er en mild pH- og fugtbalanceret rensemælk, som hurtigt og effektivt fjerner makeup og snavs. Indeholder bl.a. Aloe Vera gel, jojobaolie, abrikoskerneolie, allantoin og C-vitamin.
Firming Foundation Lotion, dagcreme ell. daglotion. Firming Foundation Lotion er en lotion, om er udviklet for at hjælpe din hud med at beholde sin spændstighed og glans. Den trækker porerne sammen, styrker, opbygger og er perfekt som underlag for makeup. Indeholder bl.a. Aloe Vera gel, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin samt ekstrakt fra lægekulsukker og kamille.

Aloe Activator, maskevæske. Aloe Activator består af frisk stabiliseret Aloe Vera gel og allantoin, som stimulerer cellevækst og cellefornyelse. Aloe Activator har mange anvendelsesmuligheder, men er hovedsaglig udviklet som komponent i ansigtsmasken. Sammen med Facial Coutour Mask Powder opstår der en synergieffekt, dvs. præparaternes samlede virkning øges. Gamle, døde hudceller fjernes af masken, og de nye celler giver huden et friskt og strålende udseende.
Aloe Activator er også effektiv i en række andre sammenhænge. Blandet med rent vand i forholdet 1:1 er den et udmærket mundskyllemiddel, øjenbadevand eller næsespray. Kan også anvendes til rengøring af ører.

Facial Contour Mask Powder, ansigtsmaskepulver. Facial Contour Mask Powder er en kombination af effektive stoffer, som er udvalgt for at give huden optimal styrke og dybderensning og gøre den fastere. Blandes med Aloe Activator i forholdet 1:1 til en lotionlignende ansigtsmaske, som påføres hals og ansigt med pensel. Yderst effektfuld maske, der giver et meget synligt resultat.
Recovering Night Creme, natcreme. Recovering Night Creme er en natcreme, der virker opbyggende om natten. Indeholder udover Aloe Vera gel en lang række opbyggende ingredienser, bl.a. opløseligt kollagen og hydrolyseret elastin, som er tilsat for at øge hudens spændstighed og for at mindske rynker og fine linjer. Indeholder ligeledes ekstrakter fra særligt hudstyrkende bi- og plantepræparater. Indeholder også A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin og provitamin B5.

De seks produkter i serien kan bestilles enkeltvis, men optimal effekt opnås ved brug af alle seks produkter i serien. En fantastisk julegave til kvinden, der gerne vil se godt ud i mange år frem.

Aloe Fleur de Jouvence kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...