28.11.2010

Julegaver - Idé nr. 12 - Sonya Skin Care Collection

Forevers parabenefri hudplejeserie Sonya Skin Care Collection består af seks produkter, som er baseret på de seneste opdagelser inden for avanceret hudpleje. Art. nr. 282 er et kit i en flot gavepakning med fem af disse seks produkter.


Under overskriften "Julegaver Med Omtanke" præsenterer vi i november måned en række julegaveforslag med de bedste produkter til personlig pleje - alle baseret på økologisk dyrket frisk stabiliseret Aloe Vera. Vi er nået til den 12 i rækken, Sonya Skin Care Collection-sættet.


Få kundelogin til webshoppen på dette link. I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. Priser på julegave-sampakninger oplyses på tlf. 23 30 71 99.
OBS! PDF-fil med 12 spændende julegave-pakkeforslag inkl. priser kan rekvireres gratis på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk


Her er hudplejeserien til den moderne kvinde fra midt i tyverne og opefter. 
Hvert enkelt af disse fem produkter i dette sæt har et stort indhold af antioxidanter (bl.a. Aloe Vera gel, hvid te og forskellige frugtekstrakter) og andre ingredienser, som accellererer cellefornyelsen og øger hudens elasticitet og fugtighed.
Sammen giver de din hud alt, den behøver, til rensning, næring/opbygning og beskyttelse/bevaring. Resultatet er, at du hjælper din hud med at bevare sin glød og et ungdommeligt udseende længere. 
Produkterne har en frisk duft og føles skønne. Serien er parfumefri og uden parabener.


Produkterne i Sonya Skin Care Collection-sættet:

Sonya Aloe Purifying Cleanser, art. nr. 277 - rensemælk
Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, art. nr. 278 - peeling creme
Sonya Aloe Refreshing Toner, art. nr. 279 - skintonic
Sonya Aloe Balancing Cream, art. nr. 280 - dagcreme/natcreme til normal, blandet/fedtet hud
Sonya Aloe Nourishing Serum, art. nr. 281 - serum

Desuden består serien af Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, art. nr. 311, som ikke er med i sampakningen, men kan bestilles separat. Alle produkterne kan naturligvis købes separat, men størst effekt opnås ved at anvende hele serien.

Hudplejeserien kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...