25.08.2010

Dagens produkt: Forever Calcium

Pas på dine knogler


Aktuel pris kan ses i webshoppen. Få login til webshop.


Uden skelet klarer vi os rigtig dårligt. Det stof, som er bedst for vore knogler, er uden tvivl calcium. Det er også det mest almindelige mineral i kroppen, og 99% er i vort skelet og vore tænder. Resten er i nerveceller, blod, væv og kropsvæsker. Calcium er også nødvendigt for at blodet skal kunne koagulere og for, at vore muskler skal fungere. Som du sikkert ved, er de bedste calciumkilder forskellige mælkeprodukter. Men ikke alle tåler mælk. Mange ældre har også svært ved at optage calcium. Knogleskørhed er derfor almindeligt blandt kvinder efter klimakteriet, når østrogenet ikke mere beskytter. 

Når man skal vælge et kosttilskud med calcium, er det godt, hvis det også indeholder vitamin D. Calcium skal nemlig have vitamin D for at blive optaget i kroppen. I Forever Calcium har vi også tilsat magnesium, som er nødvendigt for nervesystemet, muskulaturen og skelettet. Magnesium er også en vigtig substans i mange enzymsystemer. Calciumet i Forevers tabletter består af calciumcitrat, som nemt absorberes og dermed gør den nytte, det skal. 

Forever Calcium, art.nr. 206, (90 tabletter) kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK

Har du erfaring med brugen af Forever Calcium, som du gerne vil dele med andre, så skriv til mig på info@aloevera4ever.dk

Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Calcium eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...