30.08.2010

Hvordan passer du din kat?


Aloe Veterinary Formular
Se pris i webshoppen. Få kundelogin til webshop.

Normalt er katte ganske renlige, og de sørger for deres egen hygiejne. Men der er områder, der er svære at klare, som for eksempel øjne og ører. Normalt forsvinder sekret i øjnene ved, at det drænes bort via tårekanalerne, men visse katteracer kan have nogle snævre tårekanaler. Det gælder specielt for perserkatte og hellig birma. De får ofte problemer med løbende øjne og indtørret øjensekret i øjenkrogene, og har brug for daglig pleje eller i det mindste en gang om ugen. Tør forsigtigt i øjenkrogen med en bomuldsrondel eller kompres fugtet med øjenvand. En god løsning er Aloe Veterinary blandet med sterilt vand. 

Aloe Veterinary Formular indeholder Forevers fine Aloe Vera gel og allantoin, som tilfører fugt, og naturligt E-vitamin, som er alment hudplejende. Den rengører uden at irritere.
Ved regelmæssigt at rengøre ørerne vil de være friske. Fugt en vatpind med Aloe Veterinary og tør snavs i yderøret væk. Ved hjælp af en fugtet vatpind er næste skridt øregangene. Vær omhyggelig med at tørre tørt. Når du anvender vatpinde skal du være forsigtig, så du ikke trykker urenheder ind i øregangen.

Selvfølgelig kan du anvende Aloe Veterinary til alle dine dyr. Hunde kan have samme problem med øjne og ører som katte, og når hestene om sommeren er ude blandt fluer, reagerer de med en øget sekretion fra øjnene. Derfor kan de også have brug for en mild men effektivt rengøring rundt om øjnene.
Takket være, at Aloe Veterinary er forsynet med en praktisk spraytop, er det nemt også at applicere opløsningen på større områder.


Et godt råd om, hvorfor man skal anvende Aloe Veterinary til sin hest i stedet for andre midler som fx Jodopax: Hvis man vælger Veterinary til rengøring af et sår og bagefter tilføjer Aloe Vera Gelly og Aloe Propolis Creme, vil håret vokse ud i samme farve som tidligere. Sådan er det ikke ellers; da vil der vokse hvidt hår ud. Med Aloe-baserede produkter bliver pelsen desuden blank og fin. Og vi under jo vores firbenene venner det allerbedste, ikke sandt?

Aloe Veterinary Formular, art. nr. 30, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Aloe Veterinary Formular eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...