31.08.2010

Rent hus med Aloe MPD


Forever Aloe MPD 2xUltra
MPD - Multi Purpose Detergent (= Multianvendelsesrengøringsmiddel)


Aktuel pris kan ses i webshoppen. Få kundelogin til webshop.


Forever Aloe MPD gør hurtigt rent over alt i huset. Desuden gør den det på en måde, der ikke skader miljøet. MPD er uden fosfor og med biologisk nedbrydelige tensider. Den er effektiv, men skånsom mod huden. Den indeholder nemlig frisk stabiliseret Aloe Vera gel, så dine hænder bliver rene og dejligt bløde samtidig, når du gør rent med MPD.

En dunk indeholder næsten to liter koncentreret, flydende vaskemiddel, og har du først prøvet MPD, så ved du, hvor effektiv den er. Du kan anvende MPD til at vaske tøj, til gulvvask, overflader, vinduer, i køkkenet, til ovnrens, i badeværelset, som pletfjerner, brillerens, til opvask (ikke i opvaskemaskine), til bilvask, til fælgene, til hestens seletøj - ja, stort set til al rengøring, blot i forskellige blandingsforhold. Til at blande forskellige koncentrationer, kan du købe en pakke med 3 plastflasker, som hver rummer 500 ml. Der medfølger både pumpe og spraytop, så du kan vælge det mundstykke, som passer bedst til formålet. Fx. spraytop til vinduer og spejle. Med MPD behøver du kun eet rengøringsprodukt i huset.  

Forever Aloe MPD 2xUltra, art. nr. 307, 948 ml, og den kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK
En pakke med 3 MPD-plastflasker til påfyldning med pumpe og spraytop, art. nr. 4366. Den kan ligeledes bestilles hos Aloe Vera Forever DK


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med MPD eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...