24.08.2010

Start egen virksomhed med Forever

Har du overvejet at blive selvstændig, men virker det som et meget drastisk skridt at tage?
Så er der godt nyt til dig! Start dit eget firma som selvstændig Forever Business Owner.

• Konceptet koster ikke noget
• Ingen økonomisk risiko
• Ingen investeringer
• Intet krav om lager
• Intet krav om mindstekøb
• 365 dages returret for usolgte varer ved opsigelse af forhandleraftale


Forever manager Lili Fisker fortæller i denne nye video om muligheden for at få en gratis direkte-købsaftale - også kaldet en forhandleraftale. Aftalen giver dig ret til handle engros direkte hos Forever.
Arbejd selv, men ikke alene. Du får personlig støtte af din vejleder (sponsor). Du tilbydes uddannelse og møder, og alt markedsføringsmateriale er tilgængeligt for dig til kostpris eller gratis.
Du vælger selv, hvor meget du vil arbejde, og du vælger selv din egen måde at sælge på. Det kan være spontant salg, produktpræsentationer, virksomhedssalg, målrettet salg, salg på internettet eller messer og markeder. Du kan også vælge at tilbyde wellness-arrangementer og workshops, hvor deltagerne betaler for deltagelse. Faste stadepladser og butikssalg er ikke tilladt.
Din salgsfortjeneste er mellem 18-92%. Når du begynder, er fortjenesten 18%, men den øges hurtigt til 43%, oftest efter at du har afgivet din første ordre. Derefter øges den gradvist, efterhånden som din forretning vokser.

Kontakt Forever manager Lili Fisker på tlf. 23 30 71 99, hvis du ønsker mere information. 

Når du har besluttet dig for at komme igang, opretter vi dig online på ganske få minutter, og du får dine første varer i løbet af 3-5 hverdage.
Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...