15.11.2010

Forever Calcium med vitamin D og magnesium


Calcium er det almindeligste mineral i kroppen og står for ca. 2% af din vægt. Størstedelen findes i dine tænder og skelet, mens resten findes i nerveceller, væv, blod og andre kropsvæsker. Calcium er nødvendigt for, at blodet kan størkne og for at nerveimpulser skal kunne transporteres. Det er også nødvendigt for, at vore muskler kan fungere og for at slippe hormoner - herunder insulin - fri.

Aktuel pris kan ses i webshoppen. Få login til webshop her.

Calcium (kalk) er et mineral, som mest styrker vort skelet, men allerede i ungdomsårene begynder evnene til at optage stoffet at blive mindre. Nedbredningen fortsætter efterhånde, som vi ældes. Specielt gælder det for kvinder. 
En rigtig sammensat kost, der er rig på calcium, kan hjælpe med at mindste tabet.
Desuden øger en calciumrig kost kroppens fedtforbrænding.

De fleste får deres calcium fra mælkeprodukter. Desværre er der mennekser, som ikke kan eller bryder sig om at drikke mælk. Det gælder f.eks. de, som er laktoseintolerante og ikke tåler det sukker, der findes i mælk. Derudove findes calcium i f.eks. bladgrøntsager.

Der kan være andre årsager til, at man har brug for et ekstra tilskud af calcium. Efter klimakteriet mindskes østrogenniveauet hos kvinder, og de rammes lettere af knogleskørhed, fordi østrogenet hidtil har haft en beskyttende vikning. Så kan et tilskud af calcium været et godt valg. Det mest effektive er calciumcitrat, eftersom det let optages i maven og absorberes effektivt. Forever Calcium giver kroppens dets daglige behov af calcium. Tabletterne har en god vaniljesmag og indeholder foruden calcium også vitamin D og magnesium. Begge disse stoffer er nødvendige for, at calcium skal optages maksimalt af kroppen. Vitamin D får vi ellers hovedsagelig fra solens stråler.

Forever Calcium, 90 tabletter, art. nr. 206, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...