11.11.2010

Julegaver - Idé nr. 6 - Winter Holiday Kit: Aloe Propolis Creme, Aloe Heat Lotion, Aloe Lips

Under overskriften "Julegaver Med Omtanke" præsenterer vi i november måned en række julegaveforslag med de bedste produkter til personlig pleje - alle baseret på økologisk dyrket frisk stabiliseret Aloe Vera.

Få login til webshoppen på dette link. I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. 


Priser på julegave-sampakninger oplyses på tlf. 23 30 71 99.


"Winter Holiday Kit" består af tre af Forevers mest elskede produkter, nemlig Aloe Lips, Aloe Heat Lotion og Aloe Propolis Creme, som ingen bør tage på skiferie uden at have med i kufferten. Også ideel julegave til personer, der tilbringer meget tid udendørs om vinteren og løberen.

Aloe Lips, art. nr. 6005: Undgå frostskader på læberne med denne læbepomade med jojoba, som beskytter, fugter og blødgør læber, som er tørre og sprukne af vind og frost. Vandfri og derfor særdeles velegnet i koldt vejr. Har solfaktor 6, så den i en snæver vending kan anvendes som solbeskyttelse på læber, kinder og næse.

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51: Den perfekte vintercreme. Vandfri creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Også velegnet til sart hud. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Indeholder bl.a. Aloe Vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Heat Lotion, art. nr. 64: Førstehjælp til trætte, ømme muskler og idrætssmerter. Blødgørende og afslappende massagelotion med bl.a. Aloe Vera, mentol og eukalyptus, sesamolie og abrikosolie. Også god til at varme musklerne op før træning.

Bestilling af produkterne enkeltvis kan ske i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK.
Bestilling af julegaver (sampakninger) kan kun ske på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...