10.11.2010

Julegaver - Idé nr. 7 - Young Club: Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Aloe Hand Soap, Aloe Lips

Under overskriften "Julegaver Med Omtanke" præsenterer vi i november måned en række julegaveforslag med de bedste produkter til personlig pleje - alle baseret på økologisk dyrket frisk stabiliseret Aloe Vera.

Få login til webshoppen på dette link. I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. Priser på julegave-sampakninger oplyses på tlf. 23 30 71 99.

OBS! PDF-fil med 12 spændende julegave-pakkeforslag inkl. priser kan rekvireres gratis på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk


"Young Club" består af fire af Forevers all-round produkter, nemlig Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Aloe Hand Soap og Aloe Lips, og er den perfekte julegave til teenageren og den unge, der gerne vil passe rigtigt godt på sin hud.

Aloe Hand Soap: Start og slut dagen med behagelig afvaskning med Aloe Hand Soap, som er en flydende sæbe. Meget mild og hudvenlig. God til rengøring af uren hud og hud med bumser eller acne. Dejlig svag duft. Gør ansigt og hænder silkebløde. Kan også bruges til at fjerne øjenmakeup, da den ikke irriterer øjnene. 

Aloe Lips: Undgå frostskader på læberne med denne læbepomade med jojoba, som beskytter, fugter og blødgør læber, som er tørre og sprukne af vind og frost. Vandfri og derfor særdeles velegnet i koldt vejr. Har solfaktor 6, så den i en snæver vending kan anvendes som solbeskyttelse på læber, kinder og næse. Skøn duft og blød konsistens, der gør den nem og lækker at påføre. Kan også bruges som læbeglans.

Aloe Propolis Creme: Vandfri creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Meget velegnet til uren hud og bumser. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Kaldes også Forevers Teenager-creme pga. dens gode egenskaber ved uren/bumset hud. Indeholder bl.a. Aloe Vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Vera Gelly: "Planten på tube". Svalende, blødgørende og nærende. God ved uren hud. Fremskønner cellefornyelsen, så skader på huden heles hurtigere, derfor også supergod til teenager-hud, der ofte har små sår efter bumser etc. Anvendes i kombination med Aloe Propolis Creme eller skiftevis morgen/aften efter behag.

Bestilling af produkterne enkeltvis kan ske i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK.
Bestilling af julegaver (gavesampakninger) kan kun ske på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...