12.10.2010

Aloe Propolis Creme - sandsynligvis verdens bedste creme

Hvem andre end Forever Living Products producerer en fugtighedscreme, der er så enestående som Aloe Propolis Creme?

SE PRIS OG BESTIL ALOE PROPOLIS CREME 


I betragtning af at Forever er førende i verden inden for Aloe Vera- og bikubeprodukter, er det ikke så mærkeligt, at Aloe Propolis Creme er et af vore mest populære hudplejeprodukter. Når du først har prøvet det, vil du forstå hvorfor!

Aktuel pris ses i webshoppen. Eller oplyses på tlf. 23 30 71 99.

Aloe Propolis Creme er fortrinlig som fugtgivende og blødgørende creme, idet den er en næringsrig blanding af stabiliseret Aloe Vera gelé og bipropolis samt andre ingredienser, der er kendt for at bidrage til at holde huden sund, bl.a. kamille, kulsukker, A-vitamin og E-vitamin.

Den vigtigste ingrediens er naturligvis Forevers enestående økologisk dyrkede, frisk stabiliserede Aloe Vera gelé. Dertil er tilføjet bipropolis og desuden er der tilsat kamille og kulsukker, to af naturens mest kendte hudplejeurter. Og endelig er den velgørende formel komplementeret med A- og E-vitamin, der er kendt for deres naturlige hudplejende egenskaber. 

Aloe Propolis Creme er perfekt til at tilføre tør hud fugt. Det skal også nævnes, at Aloe Propolis Creme ikke indeholder vand, hvilket gør den til en perfekt vintercreme - også i ansigtet.

Cremen kan anvendes såvel i ansigt, på hænder og fødder som over hele kroppen. Synes man, konsistensen er for tyk, kan man blande med Aloe Vera Gelly, art. nr. 61, så cremen bliver mere lind og nem at smøre ind. 

Ekstra tips!
Prøv at blande Aloe Propolis Creme og Aloe Vera Gelly - i forholdet 50/50 - og du får en perfekt kurcreme til hænder og fødder, der trænger til en kærlig behandling. Smør et tykt lag på, tag engangs-plastichandsker på hænderne eller plasticposer på fødder og sid med det en times tid med et håndklæde omkring. Derefter tager du handsker/poser af hænder/fødder og smører resten af cremen ind i huden. Først mærkes huden fugtig, men efter nogle minutter vil du have de blødeste hænder/fødder, du længe har haft.

Kært barn har mange navne
Aloe Propolis Creme har således også fået kælenavne som Håndværker-cremen pga. dens evne til at gøre tør og sprukken hud blød og fin, og Teenager-cremen, da den har en god effekt ved bumser og uren hud.

Aloe Propolis Creme, 113 g., art. nr. 51, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.

11.10.2010

Ømme muskler? Svaret er Aloe Heat Lotion!

SE PRIS OG BESTIL ALOE HEAT LOTION HER

Efter en lang, streng dag på jobbet, i haven eller på sportspladsen kender vi alle til trætte, ømme muskler. Nu behøver du blot at række ud efter en tube Aloe Heat Lotion!

Det er en blødgørende olie-i-vand lotion, som indeholder thermo ingredienser, der gør den ideel til massage af trætte muskler og tør hud.

Aloe Heat Lotion giver varme, når der er behov for varme - og kulde, når der er behov for det.
Aloe Heat Lotion er en pH-balanceret lind lotion beregnet til beroligende, afslappende massage. Aloe Veras evne til at trænge dybt ind medvirker til hurtig lindring af stress og spændinger og ømme muskler. Ved at massere en lille mængde ind i tindingerne har den også vist sig at kunne lindre på hovedpine.

BEMÆRK!!! I maj 2017 blev lanceret en ny, forbedret udgave af Aloe Heat Lotion uden MIT. Samtidig fik emballagen nyt design, så tuben nu ser ud som vist her. 

Ekstra tips!
Aloe Heat Lotion er perfekt som afslapning efter træning og til trætte og hævede fødder, efter at du har løbet, men også nyttig FØR træning til at varme musklerne op.

Som i langt de fleste af Forevers produkter er det vores økologisk dyrkede Aloe Vera, som giver den gode, grønne basis. Så har vi mentol, som normalt virker afkølende, men som også øger blodcirkulationen, og eukalyptus, som giver den skønne varme. Dejlige og velgørende olier fra abrikoskerner, jojoba og sesamfrø bidrager også til dit velbefindende. Du føler dig blød og smidig igen – og klar til at tage imod nye udfordringer!

Gå til webshoppen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...