12.11.2010

Forever Lean - Få succes med din nye livsstil

Din hjælp på vejen til den slanke linie

Forever Lean® indholder to revolutionerende ingredienser. 

Den første af disse ingredienser, som er et unik, fedt-absorberende fiber, stammer fra kaktusplanten, Opuntia Ficus-Indica, også kendt som indisk figen, nopal eller figenkaktus. 

Den anden unikke ingrediens i Forever Lean® er et protein, som stammer fra bønner af Phaseolus Vulgaris-planten, også kendt som hvide kidneybønner. 

Den tredje meget effektive ingrediens i Forever Lean® er Chrom (krom). Chrom er et meget vigtigt spormineral, som bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. protein, kulhydrater og fedt og til at vedligeholde normale blodsukkerniveauer. 


For at maksimere effektiviteten af dette kosttilskud, er det imidlertid vigtigt at huske, at du også skal indtage en sund kost og foretage regelmæssig motion for at opnå og vedligeholde dit vægtmål. 
Læs også artiklen om Anna på dette link.

Pris på Forever Lean, art. nr. 289, kan ses i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK

Få kundelogin til webshop her.

Bemærk! Det anbefales, at du supplerer din nye livsstil med Forever Aloe Vera Gel som dagligt kosttilskud.

Ring 23 30 71 99 eller send en mail til info@aloevera4ever.dk 


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Lean eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.

11.11.2010

Julegaver - Idé nr. 6 - Winter Holiday Kit: Aloe Propolis Creme, Aloe Heat Lotion, Aloe Lips

Under overskriften "Julegaver Med Omtanke" præsenterer vi i november måned en række julegaveforslag med de bedste produkter til personlig pleje - alle baseret på økologisk dyrket frisk stabiliseret Aloe Vera.

Få login til webshoppen på dette link. I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. 


Priser på julegave-sampakninger oplyses på tlf. 23 30 71 99.


"Winter Holiday Kit" består af tre af Forevers mest elskede produkter, nemlig Aloe Lips, Aloe Heat Lotion og Aloe Propolis Creme, som ingen bør tage på skiferie uden at have med i kufferten. Også ideel julegave til personer, der tilbringer meget tid udendørs om vinteren og løberen.

Aloe Lips, art. nr. 6005: Undgå frostskader på læberne med denne læbepomade med jojoba, som beskytter, fugter og blødgør læber, som er tørre og sprukne af vind og frost. Vandfri og derfor særdeles velegnet i koldt vejr. Har solfaktor 6, så den i en snæver vending kan anvendes som solbeskyttelse på læber, kinder og næse.

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51: Den perfekte vintercreme. Vandfri creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Også velegnet til sart hud. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Indeholder bl.a. Aloe Vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Heat Lotion, art. nr. 64: Førstehjælp til trætte, ømme muskler og idrætssmerter. Blødgørende og afslappende massagelotion med bl.a. Aloe Vera, mentol og eukalyptus, sesamolie og abrikosolie. Også god til at varme musklerne op før træning.

Bestilling af produkterne enkeltvis kan ske i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK.
Bestilling af julegaver (sampakninger) kan kun ske på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk

10.11.2010

Julegaver - Idé nr. 7 - Young Club: Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Aloe Hand Soap, Aloe Lips

Under overskriften "Julegaver Med Omtanke" præsenterer vi i november måned en række julegaveforslag med de bedste produkter til personlig pleje - alle baseret på økologisk dyrket frisk stabiliseret Aloe Vera.

Få login til webshoppen på dette link. I webshoppen kan du se priser på alle produkter separat og bestille. Priser på julegave-sampakninger oplyses på tlf. 23 30 71 99.

OBS! PDF-fil med 12 spændende julegave-pakkeforslag inkl. priser kan rekvireres gratis på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk


"Young Club" består af fire af Forevers all-round produkter, nemlig Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Aloe Hand Soap og Aloe Lips, og er den perfekte julegave til teenageren og den unge, der gerne vil passe rigtigt godt på sin hud.

Aloe Hand Soap: Start og slut dagen med behagelig afvaskning med Aloe Hand Soap, som er en flydende sæbe. Meget mild og hudvenlig. God til rengøring af uren hud og hud med bumser eller acne. Dejlig svag duft. Gør ansigt og hænder silkebløde. Kan også bruges til at fjerne øjenmakeup, da den ikke irriterer øjnene. 

Aloe Lips: Undgå frostskader på læberne med denne læbepomade med jojoba, som beskytter, fugter og blødgør læber, som er tørre og sprukne af vind og frost. Vandfri og derfor særdeles velegnet i koldt vejr. Har solfaktor 6, så den i en snæver vending kan anvendes som solbeskyttelse på læber, kinder og næse. Skøn duft og blød konsistens, der gør den nem og lækker at påføre. Kan også bruges som læbeglans.

Aloe Propolis Creme: Vandfri creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Meget velegnet til uren hud og bumser. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Kaldes også Forevers Teenager-creme pga. dens gode egenskaber ved uren/bumset hud. Indeholder bl.a. Aloe Vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Vera Gelly: "Planten på tube". Svalende, blødgørende og nærende. God ved uren hud. Fremskønner cellefornyelsen, så skader på huden heles hurtigere, derfor også supergod til teenager-hud, der ofte har små sår efter bumser etc. Anvendes i kombination med Aloe Propolis Creme eller skiftevis morgen/aften efter behag.

Bestilling af produkterne enkeltvis kan ske i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK.
Bestilling af julegaver (gavesampakninger) kan kun ske på tlf. 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...