25.11.2010

Aloe Vera produkter til dyr

Udover Aloe Veterinary Formula, art. nr. 30, (se omtale på dette link) fås en række andre hudvenlige produkter, som også er velegnede til dyr.

Vores aktuelle priser kan ses i webshoppen

Aloe-Jojoba Shampoo, art. nr. 260, er velegnet til vask og pleje af større dyr og dyr med meget pels. Shampooen er særligt velegnet til rengøring af fx man, hale og hove på heste. 

Aloe Hand Soap er et andet mildt rengøringsprodukt, som kan anvendes til al vask af hud, pels, poter, patter og hove. Den flydende sæbe er også meget velegnet til at rense ører på hunde. 

Aloe First, art. nr. 40, kan anvendes på samme måde som Aloe Veterinary Formular. Ud over Aloe Vera og allantoin indeholder Aloe First også propolis og 11 nøje udvalgte, velgørende urter.

Aloe Vera Gelly, art. nr. 61, er det nærmeste man kommer at stryge et friskt Aloe Vera-blad direkte på huden, og det virker både fugtgivende, svalende og antiseptisk. 

Aloe Activator, art. nr. 52, kan anvendes til rensning af sår og inden påføring af Aloe Vera Gelly. 

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51, giver dig en unik blanding af Aloe Vera gel, propolis, kamille og allantoin. Påføres flere gange om dagen efter behov. Sammen med Aloe Heat Lotion, art. nr. 64, kan den også anvendes ved forbindinger, især på heste.

Aloe Heat Lotion, art. nr. 64, er et varmende liniment med Aloe Vera og eukalyptus; det er velegnet til massage af øm hud. 

Forever Bright Toothgel, art. nr. 28, er en tandpasta, som plejer tandkødet og slimhinderne samtidig med, at den renser tænderne og fjerner plak. Anvend tandbørste eller kompresser og rengør forsigtigt.


Alle produkter kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.
Vores priser oplyses på tlf. 23 30 71 99. Du er også velkommen til at rekvirere prisliste. Ring eller send en mail til info@aloevera4ever.dk

Aloe Vera spray til heste, hunde, katte og andre dyr


Forever har et produkt, som er specielt sammensat til dyr - Aloe Veterinary Formula - med et højt indhold af frisk stabiliseret Aloe Vera gel. Anvend det til din hest, din hund, din kat eller andre dyr, og dit dyr vil få den flotteste og lækreste pels, du kan forestille dig.

Pris kan ses i webshoppen. Få login til webshoppen her. Yderligere info på tlf. 23 30 71 99. 

På grund af sit velgørende indhold er Aloe Veterinary Formula ideelt at anvende ved rengøring. Aloe sprayen giver også næring til tør hud, pels, poter, patter, hove, man og hale.

Aloe Veterinary Formula kan også anvendes ved forbinding af ømme hudområder. Allantoin er en anden ingrediens i produktet; det er et stof, som fremskynder dannelsen af nye celler. Aloe Veterinary fås i sprayflaske med praktisk forstøver, som gør det nemmere at bruge. 

Brugsvejledning:
Vask med vand og mild sæbe og spray Aloe Veterinary Formula på huden. Læg om nødvendigt en forbinding. Påfør flere gange om dagen for at opnå bedst resultat, eller følg din dyrlæges vejledning.
Produktet er kun beregnet til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene og andre følsomme områder.

Aloe Veterinary Formular, art. nr. 30, kan bestilles hos Aloe Vera Forever Danmark.

24.11.2010

Parabenefri Aloe Vera produkter - om konserveringsmidler i Forevers produkter

Særligt i forhold til allergi er det nødvendigt, at produkter, der kommer i kontakt med huden, er konserveret, da de ellers vil være fulde af bakterier og vil rådne - faktorer, som kan forværre evt. hudproblemer. Uden konserveringsstoffer vil produkter kun kunne holde ganske kort tid i køleskab.

Hos Forever anvendes i videst muligt omfang naturlige ingredienser. Af hensyn til produkternes holdbarhed, er konserveringsmidler nødvendige, da produkterne ellers vil rådne efter ganske få dage eller uger. Parabener som konserveringsmidler har været genstand for stor debat i medierne, og selvom der findes både "gode" og "dårlige" parabener, og parabener også findes naturligt i fx. grøntsager, som vi dagligt spiser, har denne debat bragt stor usikkerhed hos forbrugerne. 

Parabener har været anvendt som konservering i hudplejeprodukter i over 60 år, derfor er deres virkning og effekt langt bedre undersøgt end nye konserveringsmidler, som vi ikke kender langtidseffekterne af. Den videnskabelige forskning er ikke entydig, hvilket gør det vanskeligt at vurdere, hvad der er godt og skidt. Mediernes negative omtale af parabener gennem de senere år har medført stor usikkerhed hos forbrugerne, som ofte ikke kan skelne de forskellige typer parabener fra hinanden, og derfor har mange den opfattelse, at alle parabener er skadelige. 

Forskelle typer parabener
Parabenerne Isobutyl og Butyl er generelt under mistanke for at være skadelige. Imidlertid findes der flere typer parabener, som iflg. bl.a. EUs Videnskabelige Kommision anses for at være gode og sikre konserveringsmidler og ikke skadelige ved anvendelse i hudplejeprodukter i små mængder.
En række af Forevers hudplejeprodukter er konserveret med propylparaben og/eller methylparaben i meget begrænset mængde. At anvende disse parabener i netop disse produkter er et velovervejet valg fra producenten, da den eksisterende viden om parabener er yderst veldokumenteret, og da disse parabener med den viden, der er i dag, anses som det bedste og sikreste valg som konserveringsmiddel i netop disse produkter. 

For at imødekomme et stigende forbrugerønske om parabenefri hudplejeprodukter, tilbyder Forever imidlertid en række produkter uden parabener og flere vil komme til efterhånden. 

Udpluk af hudpleje og personlig pleje produkter fra Forever uden parabener:

Sonya Skin Care Collection (6 skønhedspleje produkter)
Aloe Fleur de Jouvence serien (6 skønhedspleje produkter)
infinite by forever (4 skønhedsprodukter)
Avocado Face & Body Soap
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Aloe-Jojoba Shampoo
Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Sonya Hydrate Shampoo
Sonya Hydrate Conditioner
Sonya Volume Shampoo
Sonya Volume Conditioner
Aloe Hand Soap
Aloe Bath Gelée
Forever Bright Toothgel
25th Edition til mænd
25th Edition til kvinder

Få login til webshoppen her.

Forever Bright Toothgel - bedste tandpasta for tandkød og slimhinder

Se pris og køb Forever Bright Toothgel HER

Forever Bright Toothgel er en Aloe Vera baseret tandpasta uden flour, uden slibemiddel og uden triclosan - hvilket giver dig en sundere mundhygiejne. Tandpastaen er sammensat af de fineste ingredienser, samt med et AloeVera indhold, der er ideelt for at maksimere rengøringen af tænderne, uden unødig slibning og uden flour. 

Plejer tandkødet
Mange tilfredse kunders tilbagemeldinger beviser, at Forevers Aloe vera tandpasta, Forever Bright Toothgel, er en af de mest effektive tandpastaer på markedet, ikke mindst når det gælder pleje af tandkødet. Den lever ikke alene op til de velkendte mærker på markedet - den slår dem med flere længder.

Til hovedingrediensen, frisk stabiliseret Aloe Vera gel - er tilsat propolis, som er et naturligt antiseptisk stof fra bierne. Det giver en grundig rengøring og modvirker dermed plak og dårlig ånde. Slimhinderne i munden og tandkødet påvirkes positivt. Tandpastaen er særligt velegnet til følsomt tandkød og ved blister og blæner i munden. Tandpastaen kan påføres (duppes på) direkte, hvis det gør for ondt at bruge tandbørste.

Overlegent tandplejeprodukt

Forever Bright Toothgel tandpastaen er udviklet i samarbejde med eksperter inden for tandpleje, for at opnå det bedst mulige produkt: en tandpasta, som rengør tænderne samtidig med, at den plejer tandkød og slimhinder. Forever Bright har ydermere en afslibningseffekt, der er så lav, at tandpastaen kan karakteriseres som polerende tandpasta, og dermed rettelig som en tandcreme. 

Også børnene bliver meget hurtigt glade for denne tandpasta. Forever Bright Toothgel er grøn og har en frisk, mild smag, som de fleste synes om. En mængde tandpasta svarende til en ært på tandbørsten eller el-tandbørsten er passende. Tandpastaen skummer kun ganske lidt.

Aloe Vera tandpastaen fra Forever er flourfri. Ønskes flour i den daglige mundhygiejne, kan suppleres med flourtabletter.


Se også artikel (engelsk-sproget) om In Vitro forsøg med Forever Bright Toothgel

Sundere mundhygiejne
• Til både børn og voksne
• Velegnet til protese
• Plejer tandkød og slimhinder
• Frisk, behagelig smag, der ikke er for stærk
• Uden slibemiddel
• Uden flour
• Uden triclosan

Med god mundhygiejne, Forever Bright Toothgel, en god tandbørste og tandtråd, er du godt hjulpet ved fx:

• Plak
• Dårlig ånde
• Tandsten
• Blødende tandkød
• Blister/blæner i mundhulen
• Revner/sår ved mundvigene
• Følsomt tandkød

Forever Bright Toothgel, art. nr. 28, kan selvfølgelig bestilles hos Aloe Vera Forever DK eller pr. telefon 23 30 71 99.

Forever Bright tandpastaen kan kun købes via Forevers egne forhandlere, ikke i detailhandlen. 


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Bright Toothgel eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...