14.01.2011

Mavens bedste venner: Forever Active Probiotic og Forever Gel

Hvad kan milliarder af gode bakterier gøre for din sundhed? Og hvor kommer Aloe Vera ind i billedet? De spørgsmål forsøger vi at svare på i denne artikel. Det handler altså om probiotika. Ordet kommer fra græsk probios og betyder "for livet".

Se pris i webshoppen. Få login her.

Det seneste årti har vi fået meget mere viden om tarmslimhindens store betydning for vor totale sundhed. Den er rigtig tynd og arealmæssigt lige så stor som en tennisbane. Hver dag udsættes den for omkring to kilogram føde. Tillige findes en stor del af kroppens lymfesystem i tarmen, hvilket selvfølgelig er en yderligere grund til, at tarmslimhinden er af stor betydning for os. Tarmfloraen består af et utroligt stort antal celler. En vigtig del af den består af probiotiske bakterier.

Sundhedseffekter af levende bakterier, specielt laktobaciller, i føden har en lang historie. At fermentere levnedsmidler var i lang tid den bedste og sikreste måde at konservere. Probiotiske bakterier er derfor naturligt i levnedsmidler som surdej, sild (konserveret ved saltning og gæring), surkål, yoghurt og tykmælk. I Asien forekommer både mælkesyrede grøntsager, fisk og sovse. Alligevel er der stor forskel i forhold til tidligere. I dag spiser vi meget fast food, mere sukker og dårlig fedt. Vi lever i bestandig stress og anvender antibiotika. Alle disse ting skaber ubalance i vor egen bakterieflora og giver de skadelige bakterier mulighed for at slå de gode ud.

De nyttige bakterier er vigtige for os, fordi de hjælper med til at nedbryde de kulhydrater, vi indtager via maden, til mælkesyre og i visse tilfælde eddikesyre. Disse syrer kan fremme optagelsen af en række vigtige mineraler. Et surt miljø er desuden ugæstfrit for de fleste fjendtlige bakterier og svampe.

Det er vigtigt at huske, at den gode effekt af probiotika ikke er særlig langvarig, for den aftager ganske hurtigt efter, man er holdt op med at spise produkterne. Et dagligt indtag er derfor at foretrække for den, som vil holde maven i balance.

Forever Active Probiotic, art. nr. 222, er en ganske lille kapsel, som tages en gang om dagen. Den indeholder seks forskellige probiotiske bakteriestammer, som samarbejder med at skabe balance i tarmen. De er Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Bulgaricus og Lactobacillus Plantarum. For at bakterierne skal kunne virke effektivt i tyktarmen, skal de kunne passere gennem mavens sure miljø. Derfor Probiotic indkapslet i en gelatinekapsel, som beskytter de levende mikroorganismer, og som først opløses i tyktarmen. Det er der, der er brug for bakterierne.


Og hvor kommer så vor Aloe Vera drik - Forever Gel - ind? 
Jo, enkelt udtrykt er det sådan, at Forever Active Probiotic tilfører de nyttige bakterier, som vi har brug for. Aloe Vera bidrager til gengæld til normal balance mellem gode og dårlige bakterier i maven. Så i samspil er Forever Active Probiotic og Forever Gel mavens bedste venner for dig, der tager din sundhed alvorligt.

Forever Active Probiotic indgår også i Vital5. Læs om Vital5 her.

Forever Active Probiotic, art. nr. 222, og Forever Gel (art. nr. 6000, 6001, 6002) kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. - Få login til webshoppen her.Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Active Probiotic eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...