15.03.2011

Eksklusive parfumer: 25th Edition for Women og 25th for Edition Men

Forever lancerede i forbindelse med virksomhedens 25 års jubilæum to skønne og uforglemmelige dufte - en duft til kvinder, 25th Edition for Women, og en duft til mænd, 25th Edition for Men.

25th Edition for Women (Eau de Parfum) har en feminin blomsterduft med et touch af moskus og sandeltræ for balancens skyld. Duften indleder med fængslende blomsternoter fra kaktusblomst og lysende gul fresia sammenflettet med efeublade for at give en saftig grøn accent. I hjertet af duften skinner en transparent hvid blomst igennem med bouquet af rose, jasmin, hvide liljer og magnolia. I afslutningen fanger kirsebærtræ, moskus og patchouli den feminine sensualitet og oplyser den klare blomsterduft. Ganske uimodståelig. Flakonen indeholder 50 ml. Art. nr. 208.

25th Edition for Men (Eau de Cologne) er aromatisk og maskulin. Her kombineres bl.a. egemos og cedertræ med bergamot og basilikum. Duften har en let duft af skovbregner med en sensuel maskulin blanding af duftnoter fra frugt, urter og træ, som er evigt friske og vedholdende. I topnoten blandes aromatiske dufte af knust basilikum og lavendel fra Middelhavet med en forfriskende kombination af ananas og bergamot fra Kalabrien. Det lette frugtige aromaindtryk fortsætter ind i hjertet af duften, hvor geranium og teblade fremhæves af Granny Smith æbler. Duften udvikler sig og afslører en maskulin basis af egemos, sandeltræ fra Mysore, sensuel moskus, Virginia Ceder og tonkabønner. 
Flakonen indeholder 50 ml. Art. nr. 209.

Få gratis duftprøve
Når du bestiller varer hos Aloe Vera Forever DK, kan du bede om at få en lille duftprøve med på de to dufte.

Duftene kan selvfølgelig bestilles hos Aloe Vera Forever DK
Priser oplyses på tlf. 97 40 46 99 ell. 23 30 71 99, eller rekvirer login til webshoppen, hvor du kan se priser, når du er logget ind. Du kan også rekvirere en prisliste på info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...