13.10.2011

ARGI+ innovativt L-arginin og vitamin kompleks kosttilskud

Med ARGI+ har Forever udviklet et innovativt produkt til alle, som er aktive og udøver en form for sport. ARGI+ består af en ideel sammensætning af vigtige næringsstoffer, nemlig et højt indhold af aminosyre L-arginin i kombination med ekstrakt af vindruer, granatæble og nyttige bær. Desuden får du dit daglige behov af værdifulde vitaminer som C, D, K, B6 og B12 og folsyre.

ARGI+, art. nr. 320 - bestilles i webshoppen, hvor du også kan se den dagsaktulle pris. 
Få login til webshoppen her. Eller ring 23 30 71 99 for nærmere info.

Du, som vil leve et aktivt liv, ved, hvad der er brug for for at have det godt: næringsrig mad, hvile, søvn, socialt fællesskab og fysisk aktivitet. At spise en varieret kost, som indeholder en god blanding af protein, kulhydrater og nyttigt fedt, lægger også grunden til en god sundhed.
Til en aktiv livsstil hører også motion. Vores krop er beregnet til fysisk aktivitet, og den fysiske bevægelsesaktivitet belønner os ved at kunne mere og give os mere energi. At lade kroppen hvile mellem træningspassene er vigtig. Aktive mennesker – uanset træningsniveau – har brug for ekstra næring, som kompenserer for den daglige belastning af kroppen. Et tilskud af næringsstoffer medvirker til at bevare et normalt fungerende immunforsvar, efter du har trænet.
ARGI+ er et kosttilskud, som indeholder aminosyre L-arginin. Den har mange vigtige funktioner, blandt andet omdanner kroppen den til kvælstofoxid (NO). Desuden indeholder ARGI+ nyttige plantestoffer fra en række frugter og bær som blåbær, hindbær, kirsebær, brombær, solbær, hyldebær, vindruer og granatæble. Et vitaminkompleks giver dig den daglige dosis af de vigtige vitaminer C, D, K, B6, B12 og folat (folsyre).

Indhold: 300 g/30 doser.
Anbefalet daglig dosis: En måleske fyldt til markeringen (10 gram) en gang om dagen. Omrøres omhyggeligt i et glas vand (ca. 25 cl) til farven ændres til lyserød.

ARGI+, art. nr. 320 - bestilles i webshoppen, hvor du også kan se den dagsaktulle pris. 
Få login til webshoppen her. Eller ring 23 30 71 99 for nærmere info.

Læs også artiklen på dette link: http://www.aloevera4ever.dk/2012/06/argi-og-aloe-vera-til-dig-der-vil-orke.html

Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar nedenfor. Klik på Kommentarer, så kommer der et hvidt felt frem, som du kan skrive i.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...