18.01.2013

Mit personlige hudpleje favoritprodukt: Alpha-E Factor

Som hudplejer bliver jeg af og til spurgt om, hvilket hudplejeprodukt, der er min eget yndlingsprodukt. Og her er jeg ikke et øjeblik i tvivl. Det er helt klart Forever Alpha-E Factor

Alpha-E Factor indeholder en række ingredienser, som forbedrer huden og giver den ny spændstighed og næring. Når huden bliver jævn, får den også et mere ungdommeligt udseende. 


Jeg elsker Forever Alpha-E Factor af flere grunde. Den tilfører fugt indefra. Den plejer og nærer huden mere intensivt end andre produkter, og den indeholder masser af antioxidanter, som giver træt og evt. solskadet hud ny smidighed og friskhed. Og den gør huden fløjlsblød og lækker at røre ved.


Forever Alpha-E Factor er til dem, der gerne vil bevare sin hud så smuk som mulig længst muligt. Den er styrket med A-, C- og E-vitamin, hjulkroneolie, kamilleekstrakt og andre beskyttende ingredienser for at give optimal beskyttelse mod påvirkning fra miljøfaktorer. Væsken er altså frem for alt en antioxidant. I lighed med de fleste af Forevers produkter er basen naturligvis ekstrakt fra frisk stabiliseret Aloe Barbadensis (Aloe Vera gel). 

Alpha-E Factor er en koncentreret olieret substans, som kan kombineres med andre hudplejeprodukter, fx R3 Factor Skin Defense Creme.

For at tilføre endnu mere fugt er det en god idé at fugte huden med en god skintonic, fx Rehydrating Toner, før brug af Alpha-E Factor. Forever Alpha-E Factor leveres i en lille glasflaske med pipette. Det bruges kun få dråber, som tages op med pipetten. Påføres med fingerspidserne på ansigt, hals og andre tørre og følsomme steder. 

Ekstra tip! Kan også anvendes til brystvorter, der er blevet ømme og hårde pga. amning.

Se her, hvad de aktive ingredienser i dette herlige produkt gør for dig:


E-vitamin (tokoferolacetat): Hudens vitamin blødgør og tilfører fugt.

A-vitamin (retinylpalmitat): Forbedrer elasticiteten ved at tilføre fugt og modvirke skallende hud.


C-vitamin (askorbinpalmitat): Bevarer elasticiteten samtidig med, at den tilfører huden fugt.


Lecitin: Gør huden blød og smidig.


Hjulkroneolie: Tilfører huden gammalinolensyre (en essentiel fedtsyre), som hjælper med at genoprette fugtbalancen.


Bisabolol: En naturlig, beroligende ingrediens (kamilleekstrakt) med en let citrusaroma. Den egner sig godt til sart og følsom hud.


Caprylic/Capris Triglyceride: En let og naturlig blødgører udvundet af kokusnødolie. Den tilfører fugt, uden at den føles tung og fed som mange andre olier.


Soyabønneolie: En let fugtgiver.


Forever Alpha-E Factor kan bestilles hos Aloe Vera Forever Danmark. 

I webshoppen kan du se den aktuelle pris, eller ring 23 30 71 99. 
Få login til webshoppen her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...