22.03.2013

Vitolize WOMEN - fuldt fokus på kvindens helbred

Et kosttilskud specielt til kvinder

Vitlize™ er et kosttilskud med en eksklusiv blanding af vigtige ernæringsstoffer, der er udviklet med fuldt fokus på kvinders behov i de forskellige stadier i livet. Vitamin C, D og E, såvel som B-vitaminerne B6, B12 og folsyre er alle essentielle vitaminer, her kombineres de med blandt andet jern og Forevers egen frugt- og urteblanding – alt sammen til kvindens bedste.


Du kan se pris på og bestille Vitolize Women i shoppen


Både Vitamin C, jern og de B-vitaminer (B6, B12 og folsyre), som indgår i Vitlize™ bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt til immunsystemets normale funktion. Vitamin C bidrager også til normal kollagendannelse, som har betydning for normalt fungerende blodkar, brusk, knogler, hud, tandkød og tænder. Sammen med vitamin E bidrager vitamin C til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 

Vitamin C øger også optagelsen af jern.
Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonaktiviteten.
Vitamin B6 og B12 bidrager til normal energiomsætning og til nervesystemets normale funktion.
Folsyre er ekstra vigtigt for kvinder, som kan tænkes at blive gravide, da den behøves
til fosters normale udvikling. Folsyre bidrager nemlig til vævsvæksten hos gravide, samt til normal bloddannelse.
Vitamin D bidrager til normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor. Vitamin D bidrager også et normalt calciumindhold i blodet, ligesom til at vedligeholde normal muskelfunktion og normale knogler. Vitolize™ indeholder dagsbehovet af D-vitamin.
Jern bidrager til et normalt energistofskifte samt til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin. Desuden bidrager jern til normal ilttransport i kroppen.*
Udover alle disse fine vitaminer indeholder Vitolize™ også en specielkomponeret frugt- og urteblanding med tranebær, æble, passionsblomst og schizandra.

Indhold: 120 tabletter / 90 g


Rekommanderet daglig dosis: 2 tabletter dagligt, sluges hele sammen med et glas vand.

* Sundhedsanprisning ifølge EU-forordning 432/2012.

Vitolize™ for kvinder kan bestilles i webshoppen. Se også pris i webshoppen. 
Få login til webshoppen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...