15.04.2013

Nyd solen med Aloe Sunscreen Lotion uden at blive forbrændt

Aloe Sunscreen Lotion med SPF30
Vi ved vel alle, hvordan det er. Når solen endelig kigger frem for alvor, vender vi næsen mod den, og glemmer alle advarsler og gode råd. Efter en lang og bleg vinter er solbrændthed eftertragtet. Men hvordan er det nu, det er, hvor farligt er det at opholde sig i solen, og hvordan beskytter du dig bedst mod den skadelige stråling?

En del af sandheden ligger i selve ordet: solbrændt. Det er farligt at blive forbrændt af solen, specielt for os med den lyse, nordiske hud. Forekomsten af hudkræft er øget dramatisk i løbet af de senere år som et resultat af for meget solbadning. 

Bestil Aloe Sunscreen her >

Det er ekstra vigtigt at beskytte børnene, da nyere forskning viser, at jo flere gange man solskolder sig som barn, desto større er risikoen for at blive ramt at malignt melanom som voksen.
Børn er specielt modtagelige over for UV-relaterede hudskader. Deres følsomme hud er stadigvæk sårbar, og hos små børn er hudens evne til at reparere skader endnu ikke fuldt udviklet. Desuden er de oftere i vandet og i længere tid end voksne, og det påvirker både hudens egen UV-beskyttelse og effekten af solbeskyttelsesfiltre. 

Men sol i rimelige doser er sundt for os. Solen giver os det værdifulde D-vitamin, som behøves for at forebygge en række sygdomme som f.eks. knogleskørhed. Men det er ikke store doser, man har behov for: 15 minutter om dagen er faktisk nok.

Effektive måder at beskytte sig på
Heldigvis kan man mindske risikoen for solskader. Skygge, tøj, hat, solcreme og solbriller beskytter effektivt. At beskytte øjnene er vigtigt, da mange års eksponering for UV-stråling kan gøre, at man får øjensygdommen grå stær. Og glem ikke børnene. Børn under et år skal ikke være i solen overhovedet og heller ikke bruge solbeskyttelsesprodukter.
Solen brænder også i skyggen, så derfor bør de beskyttes med tøj og solhat. 
Alle solcremer indeholder en form for solfilter. De kan inddeles i to hovedgrupper, fysiske og kemiske. De kemiske trænger ind i huden og slipper bare dele af solstrålerne igennem. De er blevet anvendt længe, og deres solbeskyttende egenskaber er veldokumenterede. Fysiske filtre lægger sig i stedet som en hinde uden på huden og reflekterer solstrålerne som et spejl. 
Du bør helst smøre dig ind, inden du går ud i solen og derefter mindst hver tredje time, hvis du bader eller sveder meget. Det skal være et tykt og jævnt lag. Glem ikke at beskytte ørerne, oversiden på fødderne og hovedbunden, hvis du har en skilning i håret. 

Aloe Sunscreen er en solcreme med solbeskyttelsesfaktor SPF 30. Den indeholder plejende Aloe vera og vitamin E. De solbeskyttelsesfiltre som indgår, er alle kemiske og nøje udvalgte. Det gør, at Forever Aloe Sunscreen er både skånsom og effektiv. Den beholder sin solbeskyttende effekt i op til 80 minutter i vandet. Den er parabenefri og uden stoffet oxybenzone, der bleger korallerne

Takket være dette sol-beskyttelsesprodukt med UVA- og UVB-beskyttelse, plus plejende Aloe Vera og vitamin E kan du nyde udendørslivet endnu mere og samtidigt tage hånd om dig selv og din familie. Ved at sole klogt får du flere fordele. Den brune farve varer længere, huden holder sig glat og fin og risikoen for alvorlige skader formindskes.

Bestil Aloe Sunscreen SPF30 hos Aloe Vera Forever DK
Få login til webshoppen her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...