19.06.2014

Så er VITAL5 fra Forever endelig i Danmark!

Vi ved det godt allesammen! 

Den kost, de allerfleste af os spiser i dag, indeholder ikke nok af det sunde til, at vores krop får det, den har brug for. Sådan er det bare.
Vil du have en glad mave, som er udgangspunktet for et godt velbefindende, og vil du være sikker på at give din krop det, den behøver, så skal der mere end en normal sund kost til. Det er de barske realiteter i dag. 

Er du i tvivl om, hvilke kosttilskud, du bør tage?
Se - vi har nu svaret til dig!
Forever har netop lanceret VITAL5, som giver dig de 5 basale kosttilskud, som i kombination gør vejen til velvære på daglig basis meget enklere for dig.
De 5 kosttilskud er Forever Gel, Forever Active Probiotic, Arctic Sea, Forever daily® og ARGI+. 
Du kan købe produkterne i shoppen enkeltvis eller som kombipakke. Læs mere om produkterne længere nede på siden.

Basispakken indeholder flg. produkter:

* 4 Forever Aloe Vera Gel (eller vælg Aloe Berry Nectar eller Aloe Peaches gel)
* Vores populære Aloe vera-drik består af håndplukkede, økologisk dyrkede Aloe vera.


* 1 Forever Arctic Sea

En velafvejet kombination af Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som er specialtilpasset til at efterligne en kost, der er rig på fisk og skaldyr.

* 1 Forever Daily

En lille tablet med et omfattende indhold, som giver dig vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Aloe vera ekstrakt, lycopen og coenzym Q10.

* 1 Forever Active Pro-B

Et meget populært kosttilskud, som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.

* 1 Forever Argi+

Pulver, der blandes med vand og/eller Aloe Vera til en velsmagende drik. Udviklet specielt til dig, som lever et aktivt liv, hvad enten det er med sport, i erhvervslivet eller med studiet. Indeholder aminosyren L-arginin og et juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

I kombination en perfekt base, som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Produkterne leveres i en speciel Vital 5 Boks, og i pakken medfølger desuden et infoblad med tips på vejen til en sundere livsstil.

Se priser og bestil i shoppen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...