01.07.2014

Gode kosttilskud til håndboldspillere og andre idrætsfolk på højt plan - Argi+ og Forever Ultra

ARGI+
Argi+ er et pulver med L-Arginin og et vitaminkompleks. Pulveret blandes med vand til en dejlig, læskende og så absolut velsmagende drik.

Når du tager Argi+, får du den daglige dosis af de vigtige vitaminer C, D, B6, B12 og folat (folsyre), som alle bidrager til immunsystemets normale funktion. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrager også til at mindske træthed og udmattelse, mens vitamin D bidrager til normal muskelfunktion. Røde blodlegemer har til opgave at fragte ilt til cellerne og både B6 og B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer. Vitamin C, B6 og B12 bidrager alle til et normalt energistofskifte.

Prøv det selv og mærk på egen krop, hvad det gør for dig! 


Forever ULTRA - protein shake
Forever Ultra er en lækker shake med fuldværdigt sojaprotein, vigtige vitaminer og mineraler. Maksimal næring og minimalt indhold af kalorier gør, at den passer godt som både måltidserstatning ved vægtkontrol, mellemmåltid, proteintilskud efter træningen, eller når du helt enkelt har lyst til noget godt. Blandes med soja-, ris- eller mandelmælk eller skummetmælk eller vand efter ønske. Vælg mellem to gode smagsvarianter, vanilje eller chokolade.

Prøv det selv og mærk på egen krop, hvad det gør for dig!

Du kan se priser og bestille i shoppen på http://aloeveraforever.dk

Begge produkter er ligesom Forevers øvrige varesortiment omfattet af vores 90 dages tilfredshedsgaranti. Tilfreds eller gratis!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...