12.11.2014

Aluminiumsfri deodorant fra Forever - bedst på markedet

Aloe Ever Shield Deo - en sundere deodorant
Produkterne fra Forever er særdeles høj kvalitet i forhold til prisen, da der ikke er en lang række fordyrende mellemled, som man normalt oplever mellem producent og butik. Forever-forhandleren køber produkterne direkte hos producenten - og derfra går de direkte ud til dig som kunde. 
Derfor kan du forvente - og får - en langt højere kvalitet på produkter fra Forever Living, der kun sælges via virksomhedens egne forhandlere, end du kan finde i detailhandlen på produkter i tilsvarende prisniveau.

CHRISTMAS FAVORITES
shoppen finder du i år en række fine produkter, der er mærket med et lille rødt banner, hvor der står "Christmas favorite". Ved alle produkter, der er mærket med dette banner, medfølger automatisk en smuk juleindpakning i form af en gavepose eller gaveæske, afhængig af produktets størrelse. Som udgangspunkt medsendes én julegaveindpakning pr. varenummer, også hvis du fx bestiller 3 stk. 
Hvis du ønsker flere gaveindpakninger med, så giv venligst besked, når du har bestilt. 

Her er vist Aloe Ever-Shield Deo, der bliver en sand ven for alle, der gerne vil passe godt på sig selv. Meget drøj i brug med diskret duft, der passer til begge køn. Deo-stick.

Se dagsaktuelle pris i shoppen. Få login til shoppen her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...