11.04.2014

Verdens fineste Aloe vera kommer fra Forever

Vi er så stolte af vores produkter, og det ikke ubegrundet. Forever tilbyder et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter inden for wellness, fitness og beauty, som hver dag bruges af millioner af mennesker verden over.

Se nedenfor en video om, hvorfor det er et klogt valg, når du vælger Forevers produkter.Alle produkter kan selvfølgelig bestilles i shoppen. Få gratis login til shoppen her.


09.04.2014

Arbejd med Forever og verdens fineste, økologisk producerede Aloe vera produkter - Bliv selvstændig Forever forhandler

Forever er i stor vækst i Skandinavien, og vi søger derfor nye forhandlere over alt i Danmark. Her kan du se en video om forretningsmuligheden som selvstændig forhandler hos Forever.Start som selvstændig forhandler nu
Du har alt at vinde og risikerer intet. Arbejd så meget eller så lidt, som du har tid og lyst til. Du bestemmer. Du bestemmer i princippet også selv, hvor stor indkomst, du ønsker. Hvis du vil have en større indkomst, anbefales det at følge vores uddannelsesprogram og træninger, som tilbydes både online og flere steder rundt i Danmark samt deltage i forhandlerevents.

Ring til mig (Lili Fisker) på tlf. 23 30 71 99. 
Det tager kun få minutter at blive registreret som selvstændig forhandler, og straks du har lagt din første ordre, er du igang. Jeg bliver din sponsor (= vejleder) og hjælper dig på vej.

Du kan også klikke her og udfylde kontaktformularen på dette link, så kontakter jeg dig.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BOR DU I UDLANDET, kan du få en gratis forhandleraftale i det pågældende land. 
Klik her for at læse mere.

DO YOU LIVE IN ANOTHER COUNTRY, you can become an independent Forever Distributor in your own country. Forever is in more than 150 countries around the world.

To read more, please click here.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...