17.02.2015

Får du fibre nok i din kost? Forever Fiber™ hjælper dig med at få det.

De fleste af os ved godt, at fibre er meget vigtige for os, for at opretholde en normal fordøjelse, men mange spiser alt for lidt. En rimelig mængde for voksne er ca. 25-35 gram fibre om dagen. Kostfibre findes i levnedsmidler som frugt, grøntsager og rodfrugter, ærter, bønner og linser, samt fuldkornsprodukter, gryn, pasta og fuldkornsris.

Har du vanskeligt ved at spise nok fibre i hverdagen, så er hjælpen nu inden for rækkevidde. 

Forever Fiber™ er et glutenfri kosttilskud, som er nemt at supplere med selv for de personer, der har allermest travlt i deres hverdag, som ikke kan spise ret meget, eller som er kræsne, da det er et vandopløseligt fiberpulver med helt neutral smag, - med andre ord smagløst - som blot blandes i et glas vand eller anden væske, fx frugtjuice eller Forever Gel, eller strøs på maden. Ydermere kommer det i portionspakninger, som er nemme at have med sig, så man altid kan få sit fibertilskud.

En portion giver dig 5 gram kostfibre - men minimalt med kulhydrater og kalorier. Blandes ganske enkelt i et glas vand og røres rundt til pulveret er opløst, eller ryst flasken, hvis du blander det i en flaske vand, til pulveret er opløst. 

Forever Fiber™ indgår i Forevers F.I.T. programmer CHANGE 9 (C9) og F15. 

Der er 30 portionsposer i en pakke Forever Fiber™. 

Besøg webshoppen på aloeveraforever.dk og læs mere om F.I.T. programmet på dinfitvejleder.dkRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...