02.09.2015

Forever C9 er ikke en kur - det er en beslutning!

Sjovt nok hører man ofte folk omtale Forevers populære livsstilsændringsprogram C9 - som er en forkortelse for Change 9 - som en kur. 

Det er en udbredt misforståelse, idet C9, F15 og Vital5 - til sammen kaldet Forever F.I.T. - ikke er en kur, men et program i tre dele, hvor C9 giver kroppen en genstart på 9 dage til en sundere livsstil med kostråd, kosttilskud og motion, mens F15 ændrer, hvordan man ser på kost og træning og hjælper med at sætte varige mål i forbindelse med vægtkontrol. 

I denne del af programmet er der fokus på at forme, forandre og forvandle kroppen. Konditions- og styrketræning indgår som uundværligt element i F15 forløbet. Derved kan opnås større vægtkontrol og muskelmassen øges.

Bestil C9 her!

Du bestemmer selv, hvor langt du vil nå
Det er op til en selv, hvor langt man ønsker at gå med Forever F.I.T. Det afhænger af ens årsager til at starte på programmet og ens målsætning. Mange vælger blot at følge C9 i de 9 dage, for at få en kickstart til en sundere livsstil, og vælger måske at fortsætte med kosttilskuddene. Der medfølger i C9-boxen kosttilskud nok, så man kan fortsætte en kort periode efter de 9 dage med de resterende kosttilskud. 

Andre beslutter sig for at fortsætte med 15, 30, 45 - ja helt op til 90 dage ekstra med F15, som er en fantastisk hjælp på vejen mod at få det bedre og se bedre ud. F15 findes i tre niveauer med to trin i hvert niveau. Beginner 1 og 2, Intermediate 1 og 2 samt Advanced 1 og 2. Man starter på det niveau og trin, der passer til ens forudgående træningsniveau.


Programmets slogan er helt naturligt derfor: It's not a diet - It's a decision!


VITAL5
Mange spørger, hvad de skal, når F.I.T.-programmet er slut. 
Ønsker man at vedligeholde de resultater, man har opnået under F.I.T.-forløbet - uanset om man stopper efter C9 eller tager 30 eller 90 dage - og vil man fortsætte med gode kosttilskud fremover, så anbefales det, at man fortsætter med Vital5, som er en smart basispakke, som gør det nemt at fortsætte med gode kosttilskud på daglig basis. Vital 5-pakken indeholder Forever Aloe Vera Gel eller Forever Aloe Berry Nectar, Forever Arctic Sea (fiskeolie af meget høj kvalitet), Forever Daily (multivitamin), Forever Active Pro-B (probiotiske mælkesyrebakterier) og Argi+. 

Såvel Forever Arctic Sea som Argi+ kan med fordel tilføjes under hele F.I.T. forløbet. Både F.I.T. programmet - som består af flere individuelle bokse - og Vital5, som også leveres i en boks, kan bestilles i shoppen eller på 23307199, hvis du har spørgsmål.

Mere information om C9, F15 og Vital5 kan findes på dinfitvejleder.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...