27.11.2015

ForeverFitGruppen er klar med C9, F15 og Vital5

Lifestylegruppen.dk har skiftet navn til ForeverFitGruppen.dk, men bibeholder den høje grad af professionalisme, ikke mindst når det gælder vejledning i forbindelse med livsstilsændring med F.I.T.-programmerne C9, F15 og Vital5 fra Forever Living. 

Prisen på C9, F15 og Vital5 er den samme hos alle ForeverFitGruppens vejledere, og i prisen på boxene indgår vejledning både før, under og efter F.I.T.-forløbet samt medlemskab i et lukket forum for brugere, hvor man lynhurtigt får svar på alle spørgsmål, der måtte dukke op undervejs. Man er således aldrig på egen hånd, og ønsker man det, har man mulighed for at have kontakt med vejlederen hver dag under forløbet.

Ønsker man kompetent vejledning, er det altså en rigtig dårlig ide at gå efter de laveste priser på boxene. I en så delikat sag som livsstilsændring til en sundere livsstil, hvor der skal tages højde for både kost og motion i kombination med de gode kosttilskud, som C9- og F15-boxene indeholder, kan det gå hen og blive en stor skuffelse, hvis man er helt på egen hånd. 
Selvom der medfølger en håndbog med vejledning, kan forløbet risikere at "køre skævt", hvis noget i håndbogen ikke forstås korrekt, eller hvis man tolker noget på en sådan måde, så man indtager for lidt eller for meget af nogle ting. Derfor er det trygt og godt at have en F.I.T.-vejleder, der altid er klar til at hjælpe. 

ForeverFitGruppen har vejledere rundt i landet, hvis du ønsker at handle lokalt, men der er også rig mulighed for at købe online hos de fleste af gruppens vejledere. Besøg gruppens hjemmeside.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...