06.05.2016

Aloe Shave - den bedste barbergelé, du kan få - er selvfølgelig fra Forever

Hvor meget tid bruger du på barbering? 
Tænk over det! Med al den tid, du bruger, ville du så ikke gerne anvende en barbergelé, som du virkelig tror på?

Du vågner op hver dag til en rutine, der skal sikre dig, at du føler dig klar til at gå ud og erobre verden. Når du udvælger produkter, vil du gerne kunne stole på, at de gavner din hud. Som eksperter i Aloe vera, ved vi hos Forever, at Aloe Shave gel er det bedste produkt til at pleje og beskytte dig mod irritationer i huden ved barbering.


Aloe Shave er velegnet til både mænd og kvinder.


Dagsaktuelle pris ser du i shoppen, når du er logget ind. Du kan få kundelogin til shoppen her.

Uden skadelige stoffer

Aloe Shave er ydermere uden skadelige konserveringsmidler, den er parabenefri og alkoholfri, og den efterlader en fantastisk følelse på huden. Aloe Vera binder fugt i huden og efterlader huden blød, glat og gennemfugtet, og skaber samtidig et beskyttende lag mellem dig og kniven. Hvad der før blot var en daglig barberingsrutine, er nu daglig hudpleje og endnu en måde, Forever giver dig, så du ser bedre ud på og føler dig bedre tilpas!

Miljøvenlig emballage

Plus, med Aloe Shave bruger Forever den nyeste patenterede eknologi i emballagen med en all-plast dispenser, der er miljøvenlig. Den har ingen drivmidler, ingen metaldele og ingen unødigt spild! Det betyder, at du kan have god samvittighed ved at bruge den hver dag.

Du kan købe Aloe Shave i shoppen eller du kan ringe og bestille på 23 30 71 99 eller sende en email til info@aloevera4ever.dk.

Dagsaktuelle pris ser du i shoppen, når du er logget ind. Du kan få kundelogin til shoppen her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...