06.05.2016

Pep din Aloe Vera gel og Ultra shake med Forever JOOST™

Hører du til dem, der rynker på næsen, når du skal drikke din Forever Gel Original eller Forever Ultra shake, der er en vigtig del i bl.a. livsstilændringsprogrammet C9 og F15, så er dine bønner blevet hørt - der er hjælp på vej med Forever JOOST™.

Nu kan du nemlig "squeeze" eksotisk smag i din Aloe vera gel eller shake med Forever JOOST™! 

Gør det ekstra festligt ved at pynte med små paraplyer - hver drink med JOOST™ vil smage som noget, du har fået på en tropisk ferie.

Forever JOOST™ er en spændende ny produktkategori fra Forever, der er udviklet for at give dig mulighed for at variere smagsoplevelsen med Forever Gel og andre sunde drikkevarer som fx Forever Ultra shake. Du kan selvfølgelig også bruge det i vand og i alle andre væsker, hvor du gerne vil have et pift af eksotisk smag på en sund måde. 


Prisen ser du i shoppen, når du er logget ind. Du kan få kundelogin til shoppen her.


Et ekstra boost af vitaminer


De komplekse og søde naturlige frugtsmage gør mere end blot at give smag til dine foretrukne drikkevarer. De giver nemlig også et ekstra tilskud af vitaminerne B6 og B12, folinsyre og C-vitamin.

Den lille flaske, der er nem at have med på farten, da den ikke fylder meget i tasken eller lommen, indeholder op til 30 doseringer, naturligvis afhængigt af hvor kraftig, du foretrækker smagen. Klem blot et par dråber i dit glas. Hver dråbe er rig på smag, så det tager kun et "squeeze" at smage forskellen. 

JOOST™ fås i to lækre varianter: Blueberry Acai Lemon og Pineapple Coconut Ginger.


Opskriftsforslag

Prøv Pineapple Coconut Ginger JOOST™ med mandelmælk, friskpresset appelsinsaft og en scoop af Ultra Vanilla til en lækker morgenmad.Dagsaktuelle pris ser du i shoppen, når du er logget ind. Du kan få kundelogin til shoppen her.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...