08.01.2016

R3 Factor fra Forever hjælper dig til dit smukkeste jeg

Når du peeler de døde hudceller fra hudoverfladen, hjælper du huden med at danne nye celler og det giver dit ansigt en frisk glød. Med R3 Factor genopretter du ydermere hudens fugtbalance og elasticitet. 

Forevers R3 Factor indeholder blandt andet den fineste økologisk dyrkede Aloe vera, AHA-syrer, vitamin A, C og hudens vigtigste vitamin E samt collagen.
AHA-frugtsyrer (Alpha Hydroxysyrer) kommer fra planteriget og kaldes også frugtsyrer. R3 Factor indeholder flere forskellige frugtsyrer, som i fællesskab virker som eksfoliant for huden, hvilket vil sige, at de fjerner gamle/døde hudceller fra hudoverfladen ved at opløse de substanser, som holder på dem. Når de gamle hudceller forsvinder, så lettes nydannelsen af friske celler, og huden får nemmere ved at optage fugtiggivende cremer og lotions. Denne proces tager fra 21 til 28 dage. For at opnå den fuld effekt af R3 Factor, bør du bruge produktet regelmæssigt i tilsvarende tid.  

Bemærk! Frugtsyrer kan irritere huden. I R3 Factor minimeres risikoen imidlertid for dette, da AHA-syrerne er kombineret med hudplejende Aloe vera, Vitamin C og E samt styrkende, beskyttende og blødgørende ekstrakt af hvidt te.

Bestil R3 Factor i shoppen. Få login til shoppen her. Check din spambox for bekræftelsesemailen, hvis den ikke straks kommer i din indbox.

Sådan her gør du
Påføres efter rengøring på ansigt og hals morgen og aften. Supplér fx med produkterne i Fleur de Jouvence eller Sonya Skin Care Collection.

Dit daglige "rengøringsritual"
Den bedste start for dit ansigt, uanset om du skal til gallafest eller bare på arbejde, er ren og frisk hud. R3 Factor giver dig alle forudsætninger for at finde dit allersmukkeste jeg frem. 

Propolis og en base af Aloe vera til tør vinterhud = verdens bedste creme

Mange kæmper med sprukken, tør og uelastisk hud i den kolde vintertid, forårsaget af et tørt indeklima og kulden udenfor. Man smører og smører, men ingenting synes at virke. 
Hvad er løsningen?

Forevers blødgørende og honningduftende Aloe Propolis Creme giver dig løsningen med den fineste Aloe vera blandet med det bedste fra bikuben, nemlig propolis. Desuden indeholder den ingredienser som kamille og allantoin samt A- og E-vitamin, der også har fine hudplejende egenskaber. 

Det er ikke så underligt, at denne creme er en af de mest populære produkter i Forevers omfattende sortiment af wellness, fitness og beauty produkter. Med sine fugtgivende og blødgørende egenskaber er denne propoliscreme ganske fremragende til tør hud. 

Bestil Aloe Propolis Creme i shoppen. Få kundelogin her. Vær opmærksom på, at bekræftelsesemailen ofte havner i spam/uønsket post boxen.


Anvendelig over hele kroppen

Aloe Propolis Creme har en tyk, cremet konsistens, og den indeholder ikke vand, hvilket gør den særligt velegnet til vinterbrug og skiferien. Den er også meget velegnet til teenagerhud. Cremen kan anvendes over hele kroppen, på hænder og fødder, samt i ansigtet som dag- og natcreme.

Opnå flere anvendelsesmuligheder

Cremen kan bruges, som den er, eller du kan blande den med andre produkter fra Forever for at opnå en anden konsistens og effekt. Blandet 1:1 med Aloe Vera Gelly bliver den lettere at smøre ud og absorberes hurtigere, samtidig med at den giver ekstra fugt. Meget egnet til fx en hånd- eller fodkur for intensiv fugtpleje.
Blandet 1:1 med Aloe Lotion får du en lettere creme til større partier på kroppen, fx arme og ben.

Bestil Aloe Propolis Creme på tlf. 23 30 71 99, pr. email info@aloevera4ever.dk eller i shoppenFå kundelogin her. Vær opmærksom på, at bekræftelsesemailen ofte havner i spam/uønsket post boxen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...