03.02.2016

Giv dit ansigt en spa-oplevelse med Sonya Skin Care Collection


Med Forevers Sonya Skin Care produkterne tager du hånd om din hud på den bedst mulige måde. Det er en avanceret hudplejeserie baseret på Aloe vera med tre fine produkter, som supplerer hinanden og sammen giver din hud alt det, den har brug for af rengøring, fugt og beskyttelse. 
Hvert enkelt produkt indeholder udover Aloe vera blandt andet ekstrakt af hvid te, agurk og jojobaolie og andre ingredienser, som er blødgørende, fugtgivende og fugtighedsbevarende. Du kan også købe produkterne hver for sig.

Få kundelogin her og se priser i shoppen.

Her har du de ultimative skønhedsplejeprodukter, som plejer din hud i dybden og hjælper den med at beholde sin glans og ungdommelige friskhed. 

Sådan her gør du:
Sonyas daglig hudpleje

1. Afrens med en god cleanser fra Forever morgen og aften
2. Fugt med Sonya Aloe Refreshing Toner
3. Applicér Sonya Aloe Nourishing Serum morgen og aften
4. Applicér Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream morgen og aften

De nævnte produkter kan købes i shoppen, hvor du også kan se priser. For spørgsmål kontakt gerne info@aloevera4ever.dk eller ring på 23 30 71 99.

02.02.2016

Sonya Skin Care - tid til at nyde...

Det er mørkt og koldt ude, og det føles som om, der er lang tid til sommeren. Så gælder det om at forkæle sig selv. At gøre det lidt luksuriøst og nyde nuet. At tage sig lidt mig-tid helt enkelt. 

En måde at tage lidt ekstra hånd om sig selv på kan være at fokusere lidt ekstra på ansigtet. Med Sonya Skin Care fra Forever får du en fuldendt kærlighedserklæring til din hud. Produkterne er uden parabener.

Din Sonya-tid
1. Sonya Aloe Refreshing Toner er en poresammentrækkende og mildt genfugtende ansigtsvand, som indeholder jojoba, hvid te og agurkekstrakt. Fugt en bomuldsrondel med ansigtsvand og fugt ansigt og hals. Lad det tørre et par minutter inden du applicerer serum eller creme. 


2. Aloe Nourishing Serum
Det styrkende og sammentrækkende serum giver din hud ny blødhed og glød. Tryk ca. tre pumpedoser serum ud på fingerspidserne og massér det forsigtigt på ansigt, hals og eventuelle andre tørre partier. 
Denne serum kan om ønsket anvendes som dagcreme. Den er også anvendelse til fx hårspidser og ved håndkur.

4. Afslut Sonya Deep Moisturizing Cream, som er en dejlig fyldig creme, som kan anvendes som både dag- og natcreme. 

Alle tre produkter kan købes separat i shoppen.

Serien kan også bestilles på info@aloevera4ever.dk 

Evt. spørgsmål besvares meget gerne på tlf. 23 30 71 99.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...