08.06.2017

Forever Move - din krop er skabt til bevægelse

For at have en krop i balance er motion og kost naturlige, vigtige elementer. Grundlæggende er kroppen skabt til bevægelse, og for at fungere normalt og yde det bedste skal kroppen have gode betingelser.


Forever Move er et interessant nyt kosttilskud, der er specielt udviklet til mennesker i alle aldre med en aktiv livsstil, der ønsker at få det bedste ud af hver eneste dag. 

I Forever Move kombineres to innovative ingredienser af høj kvalitet, som Forever Living Products har patent på: NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt.
Gurkemeje, der også kendes som ”indisk safran”, har været anvendt i tusindvis af år og er mere populær end nogensinde. Gurkemeje indeholder bl.a. curcuminoider. Det er polyfenoler og det er dem, der giver krydderiet den kraftige gule farve. Curcumin er den mest almindelige curcuminoide i gurkemeje.
Den nye ingrediens æggeskalsmembran består naturligt af en række forskellige stoffer, herunder kollagen og hyaluronsyre. NEM®-æggeskalsmembran er omhyggeligt undersøgt og kontrolleret for at give et sikkert produkt og en meget høj kvalitet.

Forever Move blev lanceret af Forever Living i april 2017, og vi er meget glade for, at vi allerede i juni 2017 kunne introducere produktet i Danmark. 


Supplér med Aloe vera gel i dit daglige kosttilskudsprogram, så får du det optimale udbytte.


Forever Move kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du er logget ind som kunde. Nærmere oplysninger om Forever Move kan du få på tlf. 23 30 71 99.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...