08.06.2017

Forever Move til dig, der gerne vil være aktiv hele livet

NU ENDELIG I DANMARK!

I min barndom havde vi en farvestrålende Henry Heerup plakat hængende på væggen med teksten "Bevæg dig rask". Jeg kiggede på den hver dag i flere år, da den hang for enden af den gang, hvor mit værelse lå. Derfor husker jeg ordene så godt, og kan tydeligt se billedet for mig. 
Jeg kunne rigtigt godt lide plakaten, men dengang lagde jeg ikke så meget i de dobbelttydige ord, blot at der på billedet i forgrunden var en glad, løbende person med et stort rødt hjerte, og i baggrunden sad en trist, sammensunken mand på en bænk. 
I dag - ca. 40 år senere - forstår jeg nok bedre budskabet. Hvor er det vigtigt, at vi holder os igang. Og for at kunne det, er det vigtigt, at vi passer godt på os selv med sund kost og gode kosttilskud.

Med sund kost og det nye innovative kosttilskud, Forever Move, får du, der ønsker at være aktiv og bevæge dig rask - som Heerup udtrykte det - i din sport, i dit fysiske arbejde, i din dagligdag - rigtig gode forudsætninger for, at din krop er med dig hele vejen. 


Forever Move indeholder to moderne, patenterede ingredienser af høj kvalitet: 

NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt og er udviklet til dig med en aktiv livsstil. Forever Move er det første kosttilskud af sin art på markedet. Prøv det med tilfredshedsgaranti - Du kan bestille Forever Move i shoppen, hvor du også finder prisen.

Kombinér gerne med Aloe vera - Forever Gel Original, Cranberry eller Peach, Argi+, Forever Arctic Sea, Aloe MSM Gel og Aloe Heat Lotion - til dig, der ønsker en aktiv livsstil hele livet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...