29.09.2017

Forever Arctic Sea - ren fiskeolie med DHA og EPA - til hjerte og hjerne

SE PRIS OG BESTIL FOREVER ARCTIC SEA 

Forever Living Products tilbyder ikke udelukkende Aloe vera baserede produkter. Vi har også en række meget fine kosttilskud, hvor aloe vera ikke indgår. 
En af de allermest solgte og elskede kosttilskud er Forever Arctic Sea, som er et kosttilskud med et højt indhold af Omega-3, der er specialtilpasset til at efterligne en kost, der er rig på fisk og skaldyr. Det indeholder en velbalanceret kombination af de flerumættede Omega-3-fedtsyrer DHA og EPA, med lige dele DHA og EPA, samt olivenolie.

Du kan bestille Forever Arctic Sea online i shoppen i kategorien Kosttilskud og ernæring. 


Se pris på Arctic Sea i shoppen.

Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99.

Forever Arctic Sea kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 


Omega-3 indgår i gruppen af essentielle fedtsyrer, som er lige så vigtige som vitaminer, mineraler og aminosyrer, for at vores krop skal fungere godt hele livet. 
Hvordan får man nemmest tilstrækkeligt Omega-3? Med Forever Arctic Sea!

EPA og DHA er langkædede Omega-3-fedtsyrer, som findes i fede fisk som laks, makrel, sardiner og sild. Forever Arctic Sea® indeholder Forevers egen unikke kombination af EPA og DHA fra fiskeolie og olie fra blæksprutter.

Til normal hjerne- og hjertefunktion samt normalt syn
DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion.

Balancen mellem Omega-3 og Omega-6
Da der ofte er mere Omega-6 end Omega-3 i den mad, vi spiser, får de fleste af os væsentlig mere Omega-6 end Omega-3 i dagligdagen. Forskellige fedtsyrer har forskellige funktioner i kroppen, og da Omega-3 og Omega-6-fedterne er i samspil med hinanden, er det vigtigt, at man får en tilpas mængde af begge. Det kan tilsikres med Forever Arctic Sea som dagligt kosttilskud.

Forever Arctic Sea er små, bløde gelatinekapsler, med en frisk smag af citron og lime. Der er ingen eftersmag af fisk, og de er lette at synke. Tag dem sammen med din Forever Gel - Aloe vera hver dag.

Anbefalet daglig dosis
3- 4 kapsler, synkes hele sammen med et glas vand. Den daglige dosis kan opdeles på 1 - 2 gange pr. dag.

Du kan bestille Forever Arctic Sea i shoppen i kategorien Kosttilskud og ernæring eller du kan ringe på 23 30 71 99 og bestille. Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...