25.09.2017

Forever Bright Toothgel - sund mundhygiejne med aloe vera og flotte, hvide tænder

Du får ikke huller i rene tænder. 

Forever Bright Toothgel er udviklet i samarbejde med førende eksperter inden for tandpleje og sundhed, hvilket har resulteret i et sundere alternativ til de gængse flourholdige tandpastaer. Tandpastaen med Aloe vera og propolis rengør effektivt og polerer skånsomt dine tænder, og modvirker plak og dårlig ånde. 

Den udmærker sig ved at være specielt god ved følsomt tandkød og kan med fordel anvendes ved blæner i munden. Ved blæner kan den påføres direkte, hvis det gør for ondt at børste. 

Med Forever Bright Toothgel har du en mild og skånsom tandpasta, der er meget plejende for dit tandkød og dine slimhinder. Tandpastaen er uden flour, men med Aloe vera og propolis, som på naturlig måde giver dig en sundere mundhygiejne og dejligt rene og glatte, hvide tænder.Forever Bright Toothgel, art. nr. 28, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK
Få adgang til webshoppen, hvor du kan se den dagsaktuelle pris, på dette link: OPRET KUNDEKONTO TIL WEBSHOP

Eller se pris i produktkataloget på side 34.

Du kan også ringe på 23 30 71 99.

Forevers produkter kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 

Forever Bright Toothgel er en rigtig GRØN aloe vera tandpasta. Til glæde for børn og barnlige sjæle, og til glæde for dig, der går op i din egen og din families helse. Den har en forfriskende, mild smag af mint, som også børn synes om. 


For bedst mulig tandhygiejne anbefales, at du børster tænder med Forever Bright Toothgel så vidt muligt efter hvert måltid, eller i hvert fald morgen og aften, bruger tandtråd, undgår at spise søde sager mellem måltiderne samt regelmæssigt går til tandlæge. 


Økonomisk tandpasta i brug

Der skal kun anvendes meget lidt tandpasta - svarende til en ært eller din lillefingernegl på din tandbørste. Anvender du en elektrisk tandbørste er det fint afmålt med en lille smule på børstehovedet. Anvender du en traditionel tandbørste, skal du påføre tandpasta på den brede led, og ikke på langs. 

Din mund ville vælge Forever Bright Toothgel!


For nærmere oplysninger og bestilling ring gerne 23 30 71 99.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...