17.11.2017

Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioning Rinse - Aloe vera klassikere i ny formel og nyt design

Aloe-Jojoba Shampoo
Den velkendte Aloe-Jojoba Shampoo med det lilla låg fra Forever Living, som var elsket af mange, er erstattet af en ny, forbedret og luksuriøs, pH-balanceret shampoo med Aloe vera og jojoba og bærer præcis samme navn som den tidligere shampoo, men har dog fået et andet varenummer, nemlig varenr. 521.

Find Aloe-Jojoba Shampoo i shoppen under Hårpleje, hvor du også kan se prisen og bestille, når du har oprettet kundekonto. 
Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen.
Eller se prisen i PRODUKTKATALOGET på side 33.

Den nye formel er sammensat, så den passer til alle hårtyper. Den dufter frisk af lavendel og pebermynte, og shampooen passer til både kvinder og mænd.

Håret bliver friskt, glansfuldt og velduftende - og styling af håret bliver lettere. Den nye Aloe-Jojoba Shampoo er helt fri for sulfater og silikone, og til alle, der har langt hår, eller blot gerne vil gøre lidt ekstra, passer den perfekt sammen med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse.

Kombinationen af Aloe vera og jojoba genkender vi fra den tidligere shampoo af samme navn, men resten af formlen har fået sig et mærkbart løft for at leve op til tiden. På ingredienslisten er bl.a. hybenfrøsolie, som giver glans til håret, og lavendelolie, som bevarer fugten i håret.
Resultatet er en shampoo, som bidrager til at styrke dit hår, bevare fugtighedsbalancen og samtidig give volumen og beroliger håret. Rent og velduftende bliver det naturligvis også.

Vejledning i brug af shampoo:
Tilsættes i vådt hår og masseres godt ind for at stimulere hårbunden og for at arbejde en reel mængde skum frem. Vask to gange for at opnå bedst resultat. Første gange vaskes snavs og fedt ud af håret. Anden gang plejes og opfriskes håret.
Skyl grundigt - og afslut med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse for at opnå det bedste resultat.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse - anno 2017
En dejlig pH-balanceret aloe vera rinse – som mange også kalder balsam - der indeholder mange gode sager til dit hår. Det er en let formel, som gør håret glansfuldt, blødt og let at sætte, uden at tynge håret ned. Dejlig frisk duft og helt perfekt sammen med Aloe-Jojoba Shampoo.
Den fine kombination af Aloe vera og jojoba kendes fra den tidligere balsam af samme navn, men resten af formlen har fået sig et ansigtsløft for at modsvare dagens krav. Produktet er fri for silikoner, hvilket er til gavn for både dig og miljøet.

Blandt ingredienserne finder vi foruden vores fine Aloe vera fx provitamin B5 (pantenol), samt solsikkefrøolie og macadamianødolie - til god gavn for både hår og hovedbund. De fire olier (jojoba, solsikke, macadamia og lavendel) er tilsat i Conditioning Rinsen for at genfugte og give glans.
Resultatet bliver en hårbalsam, som er kraftfuld nok til at gøre dit hår blødere, mere glansfuldt og nemmere at håndtere, men som takket være sin formel ikke tynger.
Varenr. 522.

Vejledning i brug af conditioning rinse:
Efter at have vasket håret to gange med Aloe-Jojoba Shampoo, massér lidt Aloe-Jojoba Conditioning Rinse ind i håret og lad det virke i 2-3 minutter. Skyl derefter grundigt, tør håret og sæt det, som du ønsker. 

Find Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe-Jojoba Conditioning Rinse i SHOPPEN, hvor du også kan se prisen og bestille, når du har oprettet kundekonto. 
Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen.
Eller se prisen i PRODUKTKATALOGET på side 33 og bestil på 23 30 71 99.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...