01.12.2017

Rejsesæt i transparent toilettaske til håndbagagen på flyrejsen


Fedter du lige som de fleste andre rundt med mere eller mindre heldige gennemsigtige eengangs plasticposer ved Security checket, når du rejser med fly med kun håndbagage?


Det er der ingen grund til, for med Forever Livings fikse Travel Kit får du fem af vores populære Aloe vera baserede produkter i lille størrelse samlet i denne handy, transparante taske. Både produkter og taske overholder kravene for flydende væsker, der medbringes i fly kabinen, da tasken rummer under 1 liter, og hvert af produkterne indeholder under 100 ml.Forever Travel Kit kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK
Få login til webshoppen, hvor du kan se den dagsaktuelle pris, på dette link: FÅ KUNDELOGIN TIL WEBSHOP - Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet, hvis du er Facebook-bruger.

Du kan også ringe på 23 30 71 99 og bestille.


Forevers produkter kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 


I den handy flyvenlige toilettaske får du Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe-Jojoba Conditioning Rinse (hårbalsam), der holder håret frisk og blankt. 

Dertil den lækre og velduftende Aloe Moisturizing Lotion, som gør huden spændstig, glat og silkeblød. Denne lette Aloe vera baserede lotion kan anvendes af både kvinden og manden, til ansigtet, hænder, fødder og hele kroppen, så det er en sand universal creme, som er elsket af rigtig mange. 

Til badet den eksklusive selvforkælelses bade- og brusegelé Aloe Bath Gelée med sin marineduft og udvalgte urter, som giver dig fantastisk velvære og får kroppen til at slappe af. Virkelig skøn til badet efter en lang rejse. 

Og tænderne har vi heller ikke glemt. Børst med Forever Bright Toothgel, som er uden flour. Tandpastaen er er plejende, rengørende og effektiv og giver en frisk ånd og et hvidere smil. 

Også plads til deodoranten
Med en lille smule "ompakning" af tingene i den smarte gennemsigtige toilettaske, er der sågar plads til den uundværlige Ever Shield Deodorant - og så har vi vel egentlig, hvad man har brug for til en lang weekend, ikke?

Læs mere om Forever Travel Kit i shoppen
Log først ind, så kan du også se priser og bestille. Vælg log in via Facebook ikonet - det er hurtigste vej, hvis du er Facebook-bruger.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...