02.05.2017

Kleopatra ville også have elsket Aloe Vera Gelly

Gennem årtusinder og i mange forskellige kulturer er Aloe veraens godgørende egenskaber blevet anvendt til husråd, så vi er ikke de første, der er begejstret for denne gelé. Hippokrates værdsatte Aloe vera, ved man, og den egyptiske dronning, den skønne Kleopatra, anvendte den flittigt i din daglige hudpleje. Hun ville helt bestemt have sat pris på vores Aloe Vera Gelly, som er så tæt på "planten", som det er muligt at komme, på tube. 


Da Aloe vera bl.a. indeholder store mængder plantesaft, kan Forever Livings Aloe Vera Gelly bruges i et godt lag på tør hud til at gøre huden fugtig og glat igen. Den absorberes hurtigt af huden og beroliger og plejer samtidig med at den bevarer fugten i huden. 

Har du fået et myggestik, så mindsker Aloe Vera Gelly kløen, og afkøler huden, hvis solen har været for gavmild med sine stråler. 

Du kan også bruge den efter barbering, når huden er ekstra følsom, til at genfugte huden, og du kan bruge den under makeup på tør, skallende hud.Aloe Vera Gelly indeholder ikke fedt og parfume, og er derfor også velegnet som øjencreme. Sågar kan du blande Aloe Vera Gelly med Aloe Propolis Creme, så har du en fin hårgelé. Eller du kan lave en skøn ansigtsmaske - se et par "opskrifter til ansigtsmaske herunder. 

Man kan vel med rette sige, at Aloe Vera Gelly er det perfekte allround-produkt, der vil finde sin berettigelse i ethvert hjem, på enhver arbejdsplads og for dig, der er på farten. 

Har du endnu ikke prøvet Aloe Vera Gelly? Det er der råd for - find Aloe Vera Gelly i shoppen på aloeveraforever.dk eller ring og bestil på 23 30 71 99.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...