22.09.2017

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion - to klassikere med aloe vera fra Forever

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion er to dejlige hud- og kropsplejeprodukter, der desværre ofte glemmes, når Forevers forhandlere præsenterer produkter, da det som regel er de mest solgte produkter, best sellerne, der fokuseres på. Det er dog to produkter, der så absolut er værd at skifte nærmere bekendtskab med, og som hører hjemme i ethvert hjem.

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se priser og bestille, når du har oprettet kundekonto

Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen, hvis du er Facebook-bruger.


Eller se priser i PRODUKTKATALOGET på side 27 og bestil på 23 30 71 99.

Aloe Lotion er det produkt i Forevers hud- og kropsplejesortiment, der indeholder næstmest ren, frisk stabiliseret Aloe vera. Produktet med højest indhold af Aloe vera er Aloe Vera Gelly, som jo nærmest er identisk med planten, og derfor ofte kaldes "planten på tube".


Aloe Lotion er en let bodylotion med Aloe vera, jojobaolie og E-vitamin, som er plejende, fugtighedsbevarende og lindrende, og som blødgør huden og holder den glat. 

Indeholder desuden abrikoskerneolie, allantoin, collagen og elastin, som tilsammen med de øvrige produkter er med til at pleje, berolige og smidiggøre huden.
Faktisk kan Aloe Lotion også anvendes i ansigtet, men anbefales først og fremmest til kropspleje. 

Aloe Lotion er en fantastisk lotion til tør, normal hud, der trænger til en god lotion. Den kan anvendes hver dag og påføres efter behov, - også velegnet til mindre børn, og den har en diskret neutral duft. 


Aloe Lotion kan bestilles i shoppen


Aloe Moisturizing Lotion er ligeledes til kropspleje, men udmærker sig i særdeleshed som ansigtspleje og som håndcreme og fodcreme. Rigtig mange mænd anvender den som creme i ansigtet, og mange kvinder som underlagscreme for makeup eller ganske enkelt som dagligcreme og beskyttelse mod vind og vejr. Det er en meget populær all-round lotion hos både kvinder og mænd samt teenagere, og tilmed til en overkommelig pris.

Aloe Moisturizing Lotion har en cremet konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, og gør huden blød og lækker. Den giver ekstra meget fugt og spændstighed til huden, da den udover Aloe vera indeholder abrikoskerneolie, jojobaolie, kamilleekstrakt, kollagen og elastin. Har en fin frisk duft, som de fleste kan lide.


Aloe Moisturizing Lotion kan bestilles i shoppen


Mange har svært ved at skelne disse to Aloe vera cremer, og det er helt naturligt, da begge kan anvendes både til ansigtet og kroppen, og altså begge to fine all-round produkter. Konsistensen og duften på de to produkter er dog forskellig, hvor Aloe Lotion er mere let og Aloe Moisturizing er lidt mere cremet. Så man vælger det produkt, man synes bedst om, eller man vælger - som jeg personligt gør - Aloe Lotion til kroppen og Aloe Moisturizing til ansigt, hænder og fødder.


Nærmere oplysninger og bestilling på 23 30 71 99 eller info@aloevera4ever.dk

21.09.2017

Smoothie opskrift med Forever Ultra Vanilla, mango og ananas

BESTIL FOREVER ULTRA VANILLA HER


Er du ved at gå lidt kold i din Forever Ultra shake, så tænk "smoothie" i stedet for. Så åbner der sig en fantastisk verden af lækre måltider sig for dig. Dit lette måltid med Forever Ultra kan nemlig varieres i det uendelige, afhængigt af hvad du har hjemme af frugt og bær, frosne eller friske - og ja - sågar grøntsager og krydderier. 

Find Forever Ultra Vanilla og Forever Ultra Chocolate proteinpulver i SHOPPEN
hvor du også kan se priser og bestille.


Eller bestil på 23 30 71 99.


Prøv fx denne Forever Ultra Vanilla smoothie med frossen mango og ananas. Frisk frugt eller ananas fra dåse i egen saft kan også bruges, men så er det en god ide at tilsætte et par isterninger, så din smoothie bliver helt kold. Opskrift

1,5 dl frossen mango
0,5 dl frossen ananas
1,5 dl mandelmælk
1 scoop Forever Ultra Vanilla
30 ml Forever Aloe Peaches (kan udelades)

Det hele blendes.


Med en scoop Forever Ultra proteinpulver får du et ernæringsmæssigt fuldgyldigt måltid, som er let og hurtigt at tilberede, enten blot som en shake, eller som her i en blender. Super lækkert til morgenmad, til frokost eller efter træning. 

Vil du gøre det ekstra godt, så tilsæt 30 ml Forever Aloe Peaches. Det er den lækre Aloe vera gel med ferskensmag og små håndskårne aloevera gel-stykker. 

Du kan bestille Forever Ultra Vanilla i shoppen eller du kan ringe på 23 30 71 99 og bestille. Eller send email til info@aloevera4ever.dk

20.09.2017

Aloe Lips - verdens bedste læbepomade, selvfølgelig med Aloe vera

SE PRIS OG BESTIL ALOE LIPS HER >

Check ingredienslisten på din læbepomade! 

Er første ingrediens på listen vand (aqua)?

Er dine læber tørre og sprukne, så hjælper det ikke at smøre en læbepomade på, som er baseret på vand. Tværtimod! Det vil blot udtørre dine læber endnu mere, så du skal smøre igen og igen.


Med Aloe Lips fra Forever får du bløde, glatte læber, som er rigtigt godt beskyttet mod vind og vejr, også om vinteren, da den er uden tilsat vand. Aloe Lips er nemlig baseret på Aloe vera, som plejer læberne, og indholder bivoks, som beskytter læberne og Jojobaolie, som blødgør læberne. 

Aloe Lips er velegnet til både børn og voksne. Du kan selvfølgelig købe Aloe Lips stykvis, men hvorfor ikke købe en hel æske, som indeholder 12 stk. Aloe Lips - så har du til hele familien og skal ikke købe så ofte? 

I shoppen bestiller du blot 12 stk. Aloe Lips - så får du dem leveret i en æske. 

Eller bestil på 23 30 71 99.

Superanvendelig 

Aloe Lips er ikke kun til læberne. Den er nemlig også plejende, lindrende og beroligende på huden, så den kan fx også anvendes til neglebånd og som førstehjælper ved kløe fra eksempelvis myggestik. Har purken en næse, der løber, så det svier under næsen, så er Aloe Lips også førstehjælperen, der er rar at have ved hånden.

Bestil produkter i shoppen på aloeveraforever.dk 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...