Bliv forhandler hos Forever Living Products

Start som selvstændig Aloe Vera forhandler i dag

... forhandler, sælger, teamleder, networker - eller - som den officielle titel er: Independent Forever Business Owner

Nul risiko. Alle er velkomne uanset baggrund. Du bliver uddannet i nødvendigt omfang. Arbejd så meget, som du har tid og lyst til. Du er din egen chef. Du bestemmer i princippet også selv, hvor stor indkomst, du ønsker. Her bliver du betalt for de resultater, du opnår - ikke blot en tarifløn. Hvis du ønsker at dygtiggøre dig og få en større indkomst, tilbydes aften- og/eller weekenduddannelse flere steder rundt i Danmark.

Ring til mig (Lili Fisker) på tlf. 23 30 71 99. 
Bliv registreret som Independent Forever Business Owner, og straks du har lagt din første ordre, er du igang. Jeg bliver din sponsor (= primære vejleder) og hjælper dig godt på vej.

KLIK HER for at bladre i vores mulighedsbrochure

-----------------------------------------------------------------

BOR DU I UDLANDET, kan du få en Independent Forever Business Owner-aftale i pågældende land. 
Klik her for at læse mere
-----------------------------------------------------------------

Senior Manager og Independent Forever Business Owner Lili Fisker fortæller i nedenstående video om muligheden for at få en Independent Forever Business Owner aftale (forhandleraftale). Rul længere ned på denne side for at se indhold i Start Your Journey Combo Pak og Top8 pakken. 

Vil du vide mere om, hvad det betyder for dig at blive Independent Forever Business Owner, så læs videre nedenfor eller ring til mig. Jeg vil invitere dig til en online præsentation eller en personlig samtale, så du kan høre mere om mulighederne, før du beslutter dig. Det er 100% uforpligtende og gratis. 

------


Få et rigere liv uden nogen økonomisk risiko

Start for dig selv, og tag kontrol over dit eget liv.
Forever er førende i verden inden for Aloe Vera og Skandinaviens største virksomhed med direkte salg i sin niche: sundhed, hudpleje og skønhed baseret på Aloe Vera.
Bliv forhandler uden de store omkostninger, og vælg selv, hvor mange timer du vil arbejde.

En stresset livsstil påvirker både krop og sjæl
Tidens store krav og høje tempo bevirker, at mange mennesker bliver mere og mere interesserede i at passe godt på sig selv. Stadig flere opdager og værdsætter Forevers naturlige, Aloe Vera-baserede kvalitetsprodukter.

Det hele bygger på én plante
Aloe Vera-planten har længe i forskellige kulturer været anerkendt for sin velgørende effekt. 
Vores vigtigste produkter er drikkeproduktet Forever Gel, der dagligt drikkes af mange millioner mennesker verden over. Det består af ren, friskpresset og stabiliseret gelé fra Forevers egen, økologiske avl. Geléen er også fundamentet i Forevers øvrige produkter til sundhed, hudpleje, skønhed og dyr.

Vi arbejder med direkte salg via netværk
Forretningsmodellen hedder Team Marketing og foregår ved personligt salg af unikke produkter, der ikke kan købes i butikkerne. Vi sælger direkte til forbrugeren uden mellemhandler. Fortjenesten går direkte til dig som forhandler og din organisation.

Start for dig selv med Forever
Vores koncept er omkostningsfrit. I starten bestiller kunderne som regel hos dig, før du køber hos os, så du behøver ikke at have noget lager. Senere vil det selvfølgelig være en fordel for dig at have lidt varer på lager, men det bestemmer du selv. Vi har intet krav til minimumskøb, og du har altid 365 dages returret, hvis du ønsker at stoppe som forhandler. Forevers tilfredshedsgaranti (= pengene retur) omfatter alle vores produkter. Efter den første ordre - hvis du har bestilt en af nedenstående foreslåede startkøb -, ligger din fortjeneste/avance på produktsalg fra 43-54%, og kan hen ad vejen senere stige helt op til 93%. Det afhænger af, hvor meget du engagerer dig.

På trin 1, hvor du får 5% indkøbsrabat, køber du ind til personligt brug og må ikke forhandle produkter. Vil du have højere rabat og have mulighed for at arbejde som forhandler, skal du hurtigst muligt - og helst ved første ordre - op på trin 2, hvor du får 30% indkøbsrabat og har mulighed for yderlig 5% personlig bonus. 
Du kan vælge mellem en Start Your Journey Combo Pak (se nedenfor), som er den absolut mest fordelagtige måde at nå op på trin 2, eller en Top8, som også er et fordelskøb eller du kan frit selv sammensætte din startordre med lige præcis de produkter, du kunne tænke dig at købe. Få oplyst priser på tlf. 23 30 71 99.
Hvis du ved din første ordre køber en af de viste pakker, får du en flot gave i form af en litteratur- og markedsføringspakke.


For priser kontakt mig på 23 30 71 99.

Du arbejder selvstændigt, men ikke alene
Som Forever Business Owner kan du altid regne med opbakning fra din nærmeste vejleder (sponsor) og din manager. Du får også mulighed for at deltage i interessante kurser og seminarer, hvor du møder succesfulde kolleger, som du kan lære af. Desuden får du adgang til alt tænkeligt markedsføringsmateriale.

Ubegrænsede karrieremuligheder
Der er tre metoder til at gå videre og tjene mere:
• Rekruttering og igangsætning af nye FBOs
• Oprettelse af netværk
• Ledelse af netværk

Succes er andet og mere end penge
Kontrol over sin egen tid, personlig udvikling og at hjælpe andre til succes er eksempler på de ting, som FBO's lægger lige så stor vægt på, som at tjene mange penge. Hvad drivkraften end måtte være for dig, så begynder vejen til succes med det første skridt. Tag det første skrift nu og gå så langt, du ønsker.

Hvordan sælger man?
Forever er en direkte salgs-virksomhed. Det betyder, at salget altid skal ske med direkte kontakt mellem den enkelte FBO og køber.

Salget kan således ske ved:
Produktpræsentationer
Wellness arrangementer
Workshops
Salg hjemmefra
Tilfældigt salg
Salg via internettet (Forever stiller hjemmeside og webshop gratis til rådighed, når man har bestået Retailer-eksamen)
Salg til firmaer (fx firmajulegaver), klubber, foreninger etc.
Messer og markeder (her gælder særlige regler)
Hos alternative behandlere, frisører, div. klinikker etc. (dvs. steder, hvor der typisk er tidsbestilling og god tid til hver kunde)

Salget må ikke ske fra detailbutikker, herunder gårdbutikker o.lign. 
Der må ikke vises priser på produkter og ske salg fra egen-producerede hjemmesider/webshops samt auktioner, køb-og-salg sider o.lign. på nettet.

Interesseret, men skeptisk? Vil du gerne vide mere om, hvordan du kommer i gang eller inviteres til et informationsmøde?

Så kontakt Independent Forever Business Owner og Senior Manager Lili Fisker, Aloe Vera Forever DK. Tlf. 23 30 71 99 - info@aloevera4ever.dk

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Forever!


Vil du gerne se en fuld online forretningspræsentation af Forever, så kontakt mig og få et link. 

Til en fuld forretningspræsentation vil du få meget mere viden om Forever, produkterne, forretningsmuligheden og om hvordan man kommer i gang. Timingen har aldrig været bedre, - sundhed, velvære, fitness, beauty, direkte salg og øget indtjening har de fleste menneskers interesse. Forever skaber mulighed for at give mennesker et rigere liv, sundhedsmæssigt og økonomisk! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...