23.08.2010

Drik Forever Aloe Vera Gel - din genvej til større velvære

Sund og varieret kost er under ideelle forhold tilstrækkelig for en normal udvikling for ens sundhed og for at opretholde helbredet. Desværre gælder denne ideelle situation for de færreste i dagens Danmark. Er man på grund af sin livsstil eller af andre årsager ikke i stand til at få en passende og varieret kost, kan det være meget nyttigt for ens sundhed og generelle velvære at supplere den daglige kost med Aloe Vera Gel.

Klik her og få login til Aloe Vera Forever DKs webshop, hvor du kan se aktuelle priser og bestille Aloe vera drikkene. Eller se priser i PRODUKTKATALOGET side 5.

Kan også bestilles telefonisk på 23 30 71 99.

De ikoniske dunke er pr. 1. juni 2018 erstattet af mere miljøvenlige og genanvendelige Tetra Pak kartoner.

Læs uddybende artikel om Forevers nye Aloe vera geler i Tetrapak HER

Forever Senior Manager Lili Fisker fortæller om Aloe vera drikken:
- Forever Living har mange fortræffelige produkter, faktisk over 100 varenumre, men jeg vil i særdeleshed fremhæve Forever Aloe Vera Gel, vores fine Aloe Vera drik, der findes i tre smagsvarianter, nemlig den originale, der er 99,7% ren inderblads Aloe vera helt uden konserveringsstoffer, sødemidler og farvestoffer samt Forever Aloe Berry Nectar med tranebær og æble og endelig Forever Aloe Peaches med fersken, fordi det er et ganske unikt kosttilskud, som mange flere burde prøve og mærke effekten af på egen krop. Drikkegelerne er fremstillet af den fine indergelé fra planten Aloe Barbadensis Miller, som sandsynligvis er verdens sundeste grøntsag. Planterne dyrkes på marker med vekseldrift, der gødes naturligt (via bl.a. geder, der går på markerne), og produktionen er miljøcertificeret for at sikre bedst mulige produkt.

Hvem bør drikke Aloe Vera?
- Jeg har endnu ikke har mødt en person, der ikke på den ene eller anden måde ville kunne have positivt udbytte af at drikke Aloe Vera som dagligt kosttilskud - uanset om man er ung eller gammel. Man bør også tænke på sine børn. Et dagligt glas Aloe Vera er rigtigt gavnligt. Forever tilbyder, at man kan prøve drikken i op til 90 dage, og føler man ikke, man har et positivt udbytte, kan man få pengene igen.


Er der forskel på Aloe Vera?
- Ja, der er stor forskel fra producent til producent. Allerede på farven kan man se en hel del. Forever Gel Original er lysegul, lidt glinsende og fuld af frugtkød. Den lysegule farve fortæller, at geléen fra inderbladet er blevet behandlet hurtigt, efter at bladet er høstet.

Hvis en Aloe Vera drik er mørkegul eller brun og minder mere om æblejuice eller te, viser det, at der er gået for lang tid mellem høsten og stabiliseringen, og den friske gelé er oxideret og har mistet en del af sine virksomme egenskaber. Dette er en enkel test. 
Også lugten og smagen fortæller om kvaliteten. Aloe Vera lugter lidt som grapefrugt eller safran. Aloe Vera af høj kvalitet skal lugte som Aloe Vera – det er et tegn på friskhed, omtrent ligesom mælk. Aloe siges at betyde skinnende, bitter substans, og den beske, grapefrugtlignende Aloe Vera-smag er speciel. Men denne smag er samtidig en garanti for, at det virkelig er ren, frisk Aloe Vera, man drikker – og ikke noget andet.

Læs artikel om hvor meget Aloe vera gel, man bør drikke dagligt HER

Smagen
- Forever Aloe Vera Gel i den gule Tetrapak-karton er så tæt på planten, som man teknisk set kan komme. Den indeholder nemlig hele 99,7% ren inderbladsgelé og er med ekstra C-vitamin. Det er en lidt speciel smag, mange lige skal vænne sig til, men drikken findes også med frisk tranebær/æble-smag samt med sød fersken-smag, og har man svært ved at drikke gelen rent, kan den blandes med saft eller lign. eller mixes i fx. en smoothie. Bestilling via webshoppen. Få login til webshoppen

Finder man det meget svært at drikke Aloe vera rent, så har Forever udviklet Forever Joost, som er en smagsgiver med vitaminer, som kan tilsættes, hvorved den karakteristiske Aloe vera smag kan dæmpes. Forever Joost siruppen kan bestilles på 23 30 71 99.

Spørgsmål kan stilles på tlf. 23 30 71 99 eller pr. email til info@aloevera4ever.dk

Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Gel eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...