30.05.2015

Køb C9, F15 og Vital5 med rabat

Overvejer du at prøve C9 og måske senere F15 og Vital5 og andre af Forevers produkter, og vil du købe det billigst muligt, så kan du få et ID-nr. og blive Independent Forever Business Owner, så du kan købe F.I.T.-programmerne og resten af Forevers store sortiment i øvrigt med 15-35% rabat. 

Du starter med 15% rabat som Novus Customer på trin 1. 

På trin 2 bliver du Ass. Supervisor, og du får højere indkøbsrabat, nemlig 35% rabat. Derfor anbefaler jeg, at du kommer på trin 2 hurtigst muligt, helst ved første ordre.

Sådan kommer du på trin 2:

Køb fx 2 bokse C9 og 2 bokse F15 ved din første ordre hos Forever. Med en ordre på denne størrelse (kan også være et mix med andre produkter) rykker du op på trin 2, så du allerede ved din NÆSTE ordre via dit ID-nr. vil få 35% rabat. 

Med andre ord: Køber du 4 bokse efter eget valg ved din første ordre via ID-nr., får du 35% rabat på din anden ordre og fremefter, og kan siden hen opnå en endnu højere rabat, hvis du arbejder på at bygge en kundekreds op og anbefaler muligheden til andre også. 

Du kan selvfølgelig købe alle Forevers produkter med denne rabat, ikke kun F.I.T.-programmet. Jeg hjælper dig gerne med at sammensætte en startordre.


Vil du have et ID-nr. og blive Independent Forever Business Owner, så du kan købe med rabat, så kontakt mig på 23 30 71 99 for mere information og få oprettet dit ID-nr. med det samme om ønsket. 


Det er gratis at få et ID-nr., så du kan købe med rabat. Du betaler kun for de produkter, du bestiller, samt fragtomkostning fra det europæiske hovedlager.

Du har ret til - ikke pligt til - at forhandle produkterne. Du køber ind på forhandlervilkår, altså ikke som almindelig kunde, og varerne kommer til dig direkte fra det europæiske hovedlager. 
Forevers 90 dages tilfredshedsgaranti gælder ikke for dig, der køber ind via ID-nr., på de varer, du køber til eget forbrug, men det gælder selvfølgelig for dem, som DU videresælger produkter til til de normale udsalgspriser, da de jo dermed er dine kunder. Du bliver ikke ansat, men du bliver selvstændig, så evt. fortjeneste vil være B-indkomst, som du selv skal indberette til Skat, når du laver din årlige selvangivelse.

Jeg bliver din vejleder og hjælper dig godt i gang!


Independent Forever Business Owner

Senior Manager Lili Fisker
Tlf. 23 30 71 99
info@aloevera4ever.dk

Læs mere om dine muligheder som Independent Forever Business Owner: Klik her!


Læs alt om F.I.T. programmet på dinfitvejleder.dk


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...