07.12.2010

Bedste deo stick: Aloe Ever-Shield deodorant - også mod fodsved


Også til svedige fødder og andre steder på kroppen, hvor sved kan give hudløshed, rødme og andre gener.

Endelig er deodoranten meget økonomisk i brug og strækker længe. Aloe Ever-Shield er en utrolig populær, praktisk deo-stick med god konsistens, som er meget nem at påføre. Den er samtidig allergivenlig og tåles af selv de sarteste. Og så indeholder den ikke aluminium!


Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99. 
Eller se pris i produktkataloget på side 32.

Bemærk! Produktet kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 

Indeholder ikke aluminiumsklorid og parfume
Deo'en indeholder plejende frisk stabiliseret Aloe vera gel og kan appliceres direkte efter vask, barbering og voksbehandling, uden at det svider på huden.
Har en diskret, naturlig duft og giver som en ekstra bonus ingen hvide pletter på mørkt tøj. Deo'en kan anbefales til både unge, kvinder og mænd og holder ubehagelig svedlugt væk.
Ever-Shield Deo kan med fordel anvendes forebyggende mod fodsved, svedige hænder, og fx mellem lår og under bryster. 


Aloe Ever-Shield, art.nr. 67, bestilles hos Aloe Vera Forever DK


OBS! Vær opmærksom på, at du renser ud under armene, når du lige starter med deo'en, da den indeholder Aloe vera. Nogle mennesker mærker ikke noget til dette, men hvis du tidligere har anvendt en ikke så 'sund' deo, kan du have affaldsstoffer ophobet i armhulerne, så du kan svede 'anderledes' i nogle dage og affaldsstofferne kan afgive en ikke så rar lugt, når de udskilles. Hvor længe dette tager, afhænger naturligvis af hvor mange affaldsstoffer, du skal have udskilt. Vær tålmodig - det er midlertidigt, mens du udskiller affaldsstofferne. Og det er godt for dig! Du kommer til at elske Aloe Ever-Shield Deodoranten!


Var denne information nyttig? Klik på kommentarer nedenfor og skriv en kommentar. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Aloe Ever-Shield eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...