30.11.2010

Aloe Propolis Creme - den allerbedste vintercreme er vandfri

Den absolut bedste vinter-creme uden vand finder du hos os. Med garanti*.

Forever er førende i verden inden for Aloe Vera- og bikubeprodukter, så det er ikke så underligt, at Aloe Propolis Creme er et af de mest solgte hudpleje-produkter i verden. Prøv den, og du vil aldrig mere vælge en anden vintercreme.

Aloe Propolis Creme, 113 g., art. nr. 51, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. Få kundelogin til vores webshop på dette link: FÅ KUNDELOGIN TIL WEBSHOP

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51, er en næringsrig, vandfri creme, der kan anvendes i såvel ansigt som på hænder og andre steder af kroppen, hvor der er et særligt behov. Cremen er fremstillet af stabiliseret Aloe Vera gel og bipropolis samt en række andre ingredienser, der bidrager til at holde huden sund og hel, bl.a. kamille, kulsukker, A-vitamin og E-vitamin.
At denne hudcreme er vandfri betyder, at den er ideel som ansigtscreme til vinterbrug, når termometeret viser kuldegrader - og ikke mindst til skiferien, hvor vi tilbringer mange timer udendørs. Når det er koldt, oplever mange at få små frostsprængninger (blodkarsprængninger) i ansigtet, og hvis det tilmed blæser er risikoen endnu større.
Husk også at smøre dig i ansigtet med et godt lag Aloe Propolis Creme før løbeturen, så kan du undgå frostskader og sprængte kar i ansigtet.

NOTE: Langt de fleste cremer er vandholdige (se efter Aqua på varedeklarationen). Brug aldrig en vandholdig creme i ansigtet, hvis du skal være ude længere tid ad gangen, når det er frostvejr. Når der er vand i en creme, er der større risiko for afkøling af huden og små blodsprængninger, når man kommer ud i det kolde vejr.

Aloe Propolis Creme er en drøj creme, der er perfekt til at blødgøre og tilføre fugt til tør, revnet og sprukken hud. 
Brug den også til hænderne, hvis du har et arbejde, hvor du er meget udendørs, har hænderne meget i vand eller vasker hænder ofte, og gerne vil undgå tørre, sprukne og revnede hænder og fingre. Eller hvis du ganske enkelt døjer med tørre hænder, måske pga et meget tørt indeklima.

Tips!
Hvis du har sarte neglebånd, der gør ondt og revner, så smør dem dagligt med Aloe Propolis Creme. Så bliver de fine.

*) Vi tilbyder 90 dages tilfredshedsgaranti på Aloe Propolis Creme, såvel som på alle andre produkter fra Forever Living Products. Er du ikke tilfreds med et produkt, skal du blot levere den tomme eller halvtomme emballage retur til os, og du får pengene tilbage. 

Aloe Propolis Creme, 113 g., art. nr. 51, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. Få login til vores webshop på dette link: FÅ KUNDELOGIN TIL WEBSHOP
Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Aloe Propolis Creme eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...