05.02.2015

C9 - effektiv 9-dages kickstart til varig vægtkontrol

Tag første skrift mod varige, sundere vaner med C9.

SE PRIS OG BESTIL C9 HER

C9 er fundamentet i den populære livsstilsprogramserie Forever F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation.

C9 giver dig en super kickstart og bedst mulige udgangspunkt for at opnå et nyt, slankere jeg på vejen mod varig vægtkontrol. 

Det sker ved, at din krop - populært sagt - nulstilles og gøres klar til en sundere livsstil. C9 må ikke opfattes som en kur - det er ganske enkelt de første 9 dage af resten af dit liv! 

Du skal ikke sulte disse 9 dage, som nogen helt fejlagtigt tror. Tværtimod skal du spise rigtigt meget - blot af de "rigtige" ting, der hjælper din krop på vejen til nye, sundere vaner og højere forbrænding. Og så skal du stille og roligt have indstillet din krop på, at træning indgår naturligt i en sund livsstil. 

Jeg har altid C9 på lager og leverer normalt C9 fra dag-til-dag med GLS.


Gå til shoppen og se pris - eller ring straks eller send en sms til 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud på C9. 

Virker C9? 

Ja, når C9-programmet følges efter hensigten. Det er enkelt og nemt at gå til, men for at sikre, at du får det bedste resultat, er det vigtigt, at du køber C9 hos en forhandler, der kan vejlede dig korrekt, og at du tager imod tilbuddet om vejledning.

Når du køber C9 hos Aloe Vera Forever DK, er der inkluderet kompetent vejledning - både før, under og efter om ønsket. 

Vil du vide mere om C9, før du beslutter dig for at bestille, så ring gerne og tal med mig - F.I.T. vejleder Lili Fisker - på 23 30 71 99, eller læs alt om C9 og F15 på dinfitvejleder.dk


C9-programmet er effektivt, nemt at følge, og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring med det samme.

C9 pakken indeholder: 

2 x Forever Aloe Vera drik (vælg selv smagsvariant), 1 x Forever Ultra®, 1 x Forever Fiber™, 1 x Forever Therm™, håndbog med vejledning m.v. samt målebånd.
Pakken findes med Forever Ultra® i smagsvarianterne vanilje eller chokolade - vælg den, du bedst kan lide.

I håndbogen, der medfølger, kan du læse, hvad du bør spise, hvordan du skal træne, og hvad du skal tænke på, for at få det bedste resultat. Du finder også opskrifter på såvel shakes som måltider i håndbogen.


Når du køber C9 hos Aloe Vera Forever DK, får du ydermere adgang til en Facebook-gruppe, hvor du kan udveksle erfaringer med andre F.I.T.-brugere og få gratis vejledning fra en F.I.T.-vejleder, så længe du ønsker det.


Bestil C9 i shoppen i dag og kom i gang nu! 

Se priser i shoppen eller på side 15 i PRODUKTKATALOGET.

OBS! Pga. stor succes med vores produkter, søger vi nye forhandlere over hele landet

Kontakt mig i dag på 23 30 71 99 eller via info@aloevera4ever.dk, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...