11.10.2010

Ømme muskler? Svaret er Aloe Heat Lotion!

SE PRIS OG BESTIL ALOE HEAT LOTION HER

Efter en lang, streng dag på jobbet, i haven eller på sportspladsen kender vi alle til trætte, ømme muskler. Nu behøver du blot at række ud efter en tube Aloe Heat Lotion!

Det er en blødgørende olie-i-vand lotion, som indeholder thermo ingredienser, der gør den ideel til massage af trætte muskler og tør hud.

Aloe Heat Lotion giver varme, når der er behov for varme - og kulde, når der er behov for det.
Aloe Heat Lotion er en pH-balanceret lind lotion beregnet til beroligende, afslappende massage. Aloe Veras evne til at trænge dybt ind medvirker til hurtig lindring af stress og spændinger og ømme muskler. Ved at massere en lille mængde ind i tindingerne har den også vist sig at kunne lindre på hovedpine.

BEMÆRK!!! I maj 2017 blev lanceret en ny, forbedret udgave af Aloe Heat Lotion uden MIT. Samtidig fik emballagen nyt design, så tuben nu ser ud som vist her. 

Ekstra tips!
Aloe Heat Lotion er perfekt som afslapning efter træning og til trætte og hævede fødder, efter at du har løbet, men også nyttig FØR træning til at varme musklerne op.

Som i langt de fleste af Forevers produkter er det vores økologisk dyrkede Aloe Vera, som giver den gode, grønne basis. Så har vi mentol, som normalt virker afkølende, men som også øger blodcirkulationen, og eukalyptus, som giver den skønne varme. Dejlige og velgørende olier fra abrikoskerner, jojoba og sesamfrø bidrager også til dit velbefindende. Du føler dig blød og smidig igen – og klar til at tage imod nye udfordringer!

Gå til webshoppen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...