17.02.2015

C9, F15 og Vital5 i Danmark - Forever Living F.I.T. programmerne

Forever C9 F.I.T. programmet, der ligger øverst på toplisterne over livsstilsændrings programmer i en lang række lande i verden, er også topsælger i Danmark inden for nulstilling af kroppen og transformation til en sundere livsstil.

Forever F.I.T. består i Danmark af C9 og F15, som giver dig værktøjerne til at leve sundere, få mere overskud i hverdagen ved at spise sundt, tage gode kosttilskud og træne, og derved gør det nemmere at holde vægten eller smide eventuelt overflødige kilo og nå de mål, du ønsker dig. 


Desuden indeholder F.I.T. programmet Vital5, som er for dig, der i forvejen lever sundt og er i god form, og som ønsker at give kroppen det optimale inden for kosttilskud, samt for dig, der har en træt krop, der trænger til et alment boost med de fem bedste kosttilskud, der er på markedet.


Find mere information om programmerne på dinfitvejleder.dk


Bestil C9, F15 og Vital5 HER


It's not a diet - it's a decision

Programmet markedsføres med sloganet "F.I.T. - it's not a diet - it's a decision" og lover, at man på henholdsvis 9 dage, 90 dage, altså i alt 99 dage vil få det bedre og komme til at se bedre ud, hvis man følger programmet, og det vil danne grundlaget for en helt ny livsstil, der vil medføre varig vægtkontrol. 

C9 giver din krop en genstart på ni dage, mens F15 ændrer, hvordan du ser på kost og træning og hjælper dig med at sætte holdbare mål i forbindelse med vægtkontrol. I F15 handler det om at forme, forandre og forvandle din krop. I fællesskab er F.I.T. uundværlige følgesvende på vejen mod at få det bedre og se bedre ud.

C9, F15 og Vital5 bestilles hos Aloe Vera Forever DK 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...