22.09.2010

Forever Lean | Styr sukkertrangen | Aloe Vera Forever DK

KØB FOREVER LEAN HER >

Forever Lean er et kosttilskud, der indeholder nogle virksomme ingredienser - frem for alt sporstoffet krom, der bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer samt bidrager til et normalt blodsukkerniveau. Et stabilt blodsukkerniveau bevirker blandt andet, at trangen til søde sager reduceres. 

Kombineret med sund kost og lavintensiv, fedtforbrændende motion (fx gang og svømning) kan det at holde sukkertrangen i ave være en god hjælp for dig, der ønsker at holde din ideelvægt eller gå ned i vægt.

Det andet aktive stof er en fedtabsorberende fiber fra figenkaktus, Opuntia ficus-indica, hvis evne til at binde fedtstoffer er større end andre plantefibres. 
Det tredje er et protein fra hvide bønner, Phaseolus vulgaris, der bevirker, at forvandlingen fra stivelse til sukker i tyndtarmen går langsommere. Det betyder, at der er mindre sukker tilgængeligt for kroppen at optage.

Se video om Forever Lean på
http://www.youtube.com/watch?v=EV0tvbhJBwY&feature=player_embeddedForever Lean bestilles hos Aloe Vera Forever DK. For at se priser i shoppen, skal du oprette en bruger. Det kan du gøre HER.

Pris oplyses også på tlf. 23 30 71 99, hvor du også kan afgive bestilling.

Bemærk! Det anbefales, at du supplerer din nye livsstil med Forever Aloe Vera Gel, hvis ikke du i forvejen drikker Forever Aloe Vera Gel som dagligt kosttilskud.

90 dages tilfredshedsgaranti
Synes du, det lyder for godt til at være sandt, så husk på at vi tilbyder 90 dages tilfredshedsgaranti. Prøv Forever Lean og mærk på egen krop, hvad det gør for dig. Er du ikke tilfreds, send da emballagen retur til os inden 90 dages fra købsdato (= dato på faktura/kvittering) sammen med din faktura/kvittering, så får du pengene retur, blot fratrukket fragt/eksp. gebyr.Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Lean eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...