29.10.2010

Forever Omega - Bedste fiskeolie med Omega 3 og Omega 9 på markedet

Bemærk! Forever Omega er udgået pr. marts 2013 og erstattet af et nyt og forbedret produkt, Forever Arctic Sea. Læs om Forever Arctic Sea her.

Forever Omega er et gennembrud i måden at skabe et balanceret Omega 3 og Omega 9 kosttilskud. 

Aktuel pris kan ses i webshoppen. Få login til webshop her.

En meget vigtig gruppe af næringsmidler, som er nødvendige for at holde kroppen sund, er de umættede fedtsyrerne. Disse fedtsyrer har adskillige funktioner og er lige så vigtige som vitaminer, mineraler og aminosyrer, for at kroppen fungerer gennem hele livet, og vi skal sørge for at tilføre kroppen disse stoffer hver dag. Problemet er, at de i Vesten ofte ikke indgår i tilstrækkeligt omfang i kosten. Derfor er et tilskud vitalt. 
De essentielle fedtsyrer udgør hovedparten af den beskyttende væg eller membran, som omgiver hver enkelt af vore celler. De bruges også af kroppen som hovedbyggesten ved dannelsen af kroppens fedtstof, som er nødvendigt i passende mængder til at polstre og beskytte vore indre organer og til at holde os varme. Også for hjerte/kar, hjerne, muskler og led samt huden er de umættede fedtsyrer overordentlig vigtige. 

Baseret på undersøgelser foretaget blandt eskimoer og japanske fiskere over de seneste årtier, har Forever udarbejdet et overlegent kosttilskudsprodukt i Forever Omega. Ved at kombinere Omega 3 (fra friskfangede fisk i de arktiske koldtvandsområder) og Omega 9 (fra den bedste olivenolie) er frembragt et sikkert - og balanceret supplement til den daglige kost.
Forever Omega er formentlig det bedste produkt af sin slags på markedet. Uvildige laboratorieundersøgelser viser, at produktet er af meget høj kvalitet. 
Et dagligt indtag af 3 kapsler giver et tilskud på 2150 mg fiskeolie, som indeholder n-3 fedtsyrer, EPA og DHA. Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Omega eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...