25.11.2010

Aloe Vera produkter til dyr

Udover Aloe Veterinary Formula, art. nr. 30, (se omtale på dette link) fås en række andre hudvenlige produkter, som også er velegnede til dyr.

Vores aktuelle priser kan ses i webshoppen

Aloe-Jojoba Shampoo, art. nr. 260, er velegnet til vask og pleje af større dyr og dyr med meget pels. Shampooen er særligt velegnet til rengøring af fx man, hale og hove på heste. 

Aloe Hand Soap er et andet mildt rengøringsprodukt, som kan anvendes til al vask af hud, pels, poter, patter og hove. Den flydende sæbe er også meget velegnet til at rense ører på hunde. 

Aloe First, art. nr. 40, kan anvendes på samme måde som Aloe Veterinary Formular. Ud over Aloe Vera og allantoin indeholder Aloe First også propolis og 11 nøje udvalgte, velgørende urter.

Aloe Vera Gelly, art. nr. 61, er det nærmeste man kommer at stryge et friskt Aloe Vera-blad direkte på huden, og det virker både fugtgivende, svalende og antiseptisk. 

Aloe Activator, art. nr. 52, kan anvendes til rensning af sår og inden påføring af Aloe Vera Gelly. 

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51, giver dig en unik blanding af Aloe Vera gel, propolis, kamille og allantoin. Påføres flere gange om dagen efter behov. Sammen med Aloe Heat Lotion, art. nr. 64, kan den også anvendes ved forbindinger, især på heste.

Aloe Heat Lotion, art. nr. 64, er et varmende liniment med Aloe Vera og eukalyptus; det er velegnet til massage af øm hud. 

Forever Bright Toothgel, art. nr. 28, er en tandpasta, som plejer tandkødet og slimhinderne samtidig med, at den renser tænderne og fjerner plak. Anvend tandbørste eller kompresser og rengør forsigtigt.


Alle produkter kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK.
Vores priser oplyses på tlf. 23 30 71 99. Du er også velkommen til at rekvirere prisliste. Ring eller send en mail til info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...