18.11.2010

Forever Aloe Vera Gel, Berry Nectar eller Peaches - frisk fra marken til dig

Højeste kvalitet fra plante til produkt - drik trygt din Aloe vera gel fra Forever Living med god "mavefornemmelse"

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Det gælder ikke mindst for Aloe vera gel - juice fra planten Aloe Barbadensis Miller. Eftersom Aloe vera er en sukkulent plante, tager den næring til sig fra den jord, den vokser i. Derfor begynder Forever Living Products fra grunden med at dyrke på frugtbare jorder, som giver god voksekraft og meget næring til planterne. 

Forever ejer plantagerne, og al dyrkning sker efter de allerbedste principper til gavn for både dig og miljøet - og med vekseldrift for ikke at udpine jorden.

Pris på Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches oplyses på tlf. 23 30 71 99 og kan ses i webshoppen. 

Få kundelogin til webshoppen her

Hver aloeplante begynder som et skud, der skæres af fra roden af den modne plante. Efter ca. 3 års dyrkning afskæres hver modent blad fra planten med håndkraft ved et snit langs med stilken. Når bladene er blevet afskåret, transporteres de til produktionsstedet, hvor de kommer under behandling så hurtigt som muligt.

Et rent produkt
Bladene gennemgår en grundig rengøringsproces ved at de bades flere gange i lunkent vand samt med højtryksspuling. Eventuelle beskadigelser fjernes, og bladene inspiceres, så der ikke er nogle defekter. 

Forever henter Aloe veraen fra plantens indre, der hvor den er bedst beskyttet af ydre påvirkning. På den måde får vi geléen i sin reneste form. Nogen påstår, at geléen bliver bedre, hvis man presser hele bladet med indhold og bagefter filtrerer, så man kun har væsken. Det er omtrent ligesom at presse appelsiner med skal på; det bliver ikke noget godt resultat.

Patenteret process
Den rene, friskpressede gelé opsamles derpå i rustfrie beholdere, og skalrester fjernes. Derefter går den så hurtigt som muligt gennem en patenteret proces, som beskytter mod oxidering og bevarer de velgørende egenskaber i geléen. Bladresterne komposteres derefter og bliver på den måde en del af det naturlige kredsløb.

Grundigt testet
Nu har vi et godt grundprodukt; men Forever ønsker sort på hvidt, at det altid oppebærer højest mulige kvalitet. Derfor gennemgår geléen både laboratorietest og analyser, inden den skal fyldes på den miljøvenlige TetraPak som drikkegel - eller indgå som ingrediens i Forevers øvrige omfattende sortiment af Aloe vera baserede wellness, fitness og beauty produkter.

Fra Forever Living Products til hele verden
Når geléen er vel godkendt, transporteres den til den automatiske påfyldning. Forevers revolutionerende påfyldningsmaskine kan producere 260.000 geldunke i døgnet. Det vil sige 180 liter i minuttet. Forevers gule dunke sendes derefter ud i hele verden - præcis som Forever Living Products har gjort det i nu 40 år. Blot er der gennem årene kommet flere og flere lande til, så vi i dag når ud til mere end 160 lande verden over. Millioner og millioner af mennesker har anvendt Forever Livings produkter og fortsætter med at gøre det hver dag som et led i en sund og god livsstil. 


For i dag ved vi, at en sund livsstil ikke blot påvirker, hvordan vi har det i dag, men også vor sundhed længere frem i livet. Og takket være Forevers unikke 90 dages Kundetilfredshedsgaranti risikerer de, som vil prøve vor Aloe vera gel, intet andet end at få det ganske meget bedre.

Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches bestilles hos Aloe Vera Forever DK.
Pris oplyses på tlf. 23 30 71 99. Du er også velkommen til at rekvirere prisliste. Ring eller send en mail til info@aloevera4ever.dkVar denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Gel eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...