12.11.2010

Forever Lean | Få succes med din nye livsstil | Aloe Vera Forever DK

Din hjælp på vejen til den slanke linie

KØB FOREVER LEAN HER >


Forever Lean® indholder to revolutionerende ingredienser. 
Den første af disse ingredienser, som er et unik, fedt-absorberende fiber, stammer fra kaktusplanten, Opuntia Ficus-Indica, også kendt som indisk figen, nopal eller figenkaktus. 

Den anden unikke ingrediens i Forever Lean® er et protein, som stammer fra bønner af Phaseolus Vulgaris-planten, også kendt som hvide kidneybønner. 

Den tredje meget effektive ingrediens i Forever Lean® er Chrom (krom). Chrom er et meget vigtigt spormineral, som bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. protein, kulhydrater og fedt og til at vedligeholde normale blodsukkerniveauer. 


For at maksimere effektiviteten af dette kosttilskud, er det imidlertid vigtigt at huske, at du også skal indtage en sund kost og foretage regelmæssig motion for at opnå og vedligeholde dit vægtmål. 
Læs også artiklen om Anna på dette link.

Pris på Forever Lean, art. nr. 289, kan ses i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK

Få kundelogin til webshop her.

Bemærk! Det anbefales, at du supplerer din nye livsstil med Forever Aloe Vera Gel som dagligt kosttilskud.

Ring 23 30 71 99 eller send en mail til info@aloevera4ever.dk 


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forever Lean eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...